Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Baaardzo tanie złoto !

Uberfuhrer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Znalazłem stronkę z 2x tańszym złotem np. jest 20k złota za 35.55$ czyli jakieś 120 zł !

Zresztą sami zobaczcie :

http://www.evegek.com/index.php?route=product/search&filter_name=world%20of%20tanks

Jeżeli kupisz złoto i zablokują ci konto ja za to nie odpowiadam !

Opublikowano

Mi się zdaje że to na US gdyż tam są dolary a nie euro ;/

Oto moje Tut-y (nie ma ich za wiele)

http://www.mpcforum.pl/topic/522897-tut-mody-i-programy-do-wota/
Opublikowano

wyszukując w google pojawia się "WOT 10000 Gold=$18.88 www.evegek.com EU&US Server price same transfer fast in 2 minutes payment by paypal and creditcard World Of Tanks 20K...", jak również informacja, że to jest wzięte z forum WoT, lecz po wejściu na forum WoT okazuje się, że taki temat nie istniał. Jeśli to działa to opisie wnioskuję, że działa to także na EU.

Nie radzę kupować, dopóki pewnych info nie dostaniemy.

signature@501527218-Arthei@eu@106@0@1101garage@501527218@eu@0@321000@-1.png

Opublikowano

Też tak sądzę a przelewu bankowego nie ma?

Opublikowano

Ok, apropo up up: niby jest napisane PayPal and CreditCard, ale jak sprawdzałem to tylko PayPalem się dało. (nie kupowałem jeszcze jakby co)

Opublikowano

Coś mi tu nie pasuje, skoro złoto kupuje się tu taniej to jaki oni mają z tego zysk ? Za każdy kod wychodzą na minusie.

1335991896-U274919.png

|ExModerator World of Tanks|

Opublikowano

złotko rzeczywiście działa, tez tu niedawno kupiłem

"Coś mi tu nie pasuje, skoro złoto kupuje się tu taniej to jaki oni mają z tego zysk ? Za każdy kod wychodzą na minusie. " to nie złoto od Wargaming.net jeśli już to z działającego generatora albo zhackowane...mogą za to zbanować ?

Opublikowano

Chyba tak a nie ma przelewu? A jak nie to jak się używa paypala?

Opublikowano

A ja jednak znalazłem coś na więcej na ten temat

"

Oszustwa finansowe

Drodzy Użytkownicy! Przeglądając strony oraz aukcje internetowe niektórzy z was mogą natknąć się na oferty zakupu złota do gry World of Tanks po bardzo niskich cenach. Ostrzegamy, że takie oferty to oszustwo. Z tego też względu gorąco zachęcamy was do zapoznania się z treścią następującego dokumentu.

Po pierwsze, musimy zaznaczyć, że nawet pracownicy Wargaming.net kupują złoto do gry po ustalonych cenach. Stąd też każda zewnętrzna oferta sprzedaży złota z 50% zniżką jest oszustwem, ponieważ nikt nie będzie rozdawał pieniędzy z czystej dobroci serca. Złoto można zdobyć wykupując odpowiedni pakiet w grze World of Tanks, wygrywając je w ramach różnych akcji promocyjnych organizowanych przez WoT lub otrzymując je jako przychód z prowincji. Jednak we wszystkich tych przypadkach złoto wędruje prosto na konto gracza, który nie ma możliwości, by przekazać je dalej.

Uwaga! Schemat oszustwa najczęściej jest następujący: ty płacisz oszustowi, a ten wykonuje za ciebie transakcję wykorzystując do tego celu skradzioną kartę kredytową (dlatego nosi to nazwę "cardingu"). Oczywiście w przeciągu miesiąca kwota zostanie wycofana. Dzięki takiej formule carding jest traktowany jako oszustwo kryminalne.

Mniej powszechną metodą oszustwa jest wykorzystanie karty bankowej do wykonania płatności, która zostaje następnie cofnięta z powodu "braku autoryzacji usługi" (to określane jest mianem "oszustwa").

Co się dzieje po wycofaniu płatności:

Po wycofaniu płatności konto gracza zostaje zablokowane. Jego ponowne odblokowanie będzie wymagało odjęcia z niego odpowiedniej ilości złota. Odejmiemy ją więc i odblokujemy konto. Ponadto poprosimy o przekazanie wszelkich informacji na temat oszusta: gdzie zakupiono złoto, od kogo itd. Ponieważ w grę wchodzi oszustwo, w zależności od sytuacji mamy prawo utrzymać blokadę konta. Tak czy inaczej, każdy kto korzysta z takich sposobów traci tylko czas i pieniądze.

Jak to wygląda od strony prawnej? Wszelkie roszczenia związane z nieuczciwymi transakcjami musisz kierować do osoby, która sprzedała ci złoto. Administracja gry World of Tanks nie angażuje się w takie sprawy. Jeśli na przykład kupisz sfałszowane pieniądze, nie możesz liczyć, że ktoś zwróci ci ich równowartość w prawdziwej walucie. Podobnie sprawa ma się w przypadku transakcji z oszustami.

Z tego powodu gorąco namawiamy, aby kupować złoto wyłącznie za pośrednictwem oficjalnej strony World of Tanks. Można ją znaleźć tutaj.

Uwaga! Nasza firma nie odpowiada za straty poniesione przez osoby biorące udział w oszustwach i wyłudzeniach."

info wzięte ze strony: http://worldoftanks....financial-fraud

Podsumowując: za jakiś czas Twoje konto WoT zostanie zablokowane. Odblokowanie nastąpi po usunięciu zakupionej ilości golda, lub nie nastąpi wcale. Na dokładkę "oszuści" zyskują dane Twojego konta bankowego, więc nie radze kupować z tego serwisu... ;/

• 3 tygodnie później...
  • 6 miesięcy temu...
Opublikowano

Coś mi tu nie pasuje, skoro złoto kupuje się tu taniej to jaki oni mają z tego zysk ? Za każdy kod wychodzą na minusie.

oban, czy tu udajesz idiotę czy co? Myślałem, że wiesz, iż można kupić legalnie złoto dużo taniej - pkt playspan - kupujesz za jednym razem baardzo dużą ilość(dostajesz za duży zakup dużo dodatkowych pkt) ,a potem kupujesz se przez tą stronke golda i masz. Są też tacy co robią multikonta, gdzie na początek mają do wykorzystania ileś tam tych punkcików

76561198018588473.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...