Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak i co allegro- yangi, konto POMOCY

dualshox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chcę wystawić konto na allegro lub yangi 1kkk za 50/60zł jak to zrobić jakie dać opcje czy muszę za to zapłacić za wystawienie nie da się za free dać jeśli nikt nie kupi to mogę dać za free parę razy ? Proszę o pomoc..

Opublikowano

Jeżeli ktoś kupi od Ciebie towar - zostanie odliczony jakiś procent od kwoty.

Co do wystawienia przedmiotu na allegro - poszukaj w internecie - tam jest tego pełno.

Opublikowano

Nie nie da sięza free za każdą wystawioną aukcje płacisz, nawet jak założysz jedną usuniesz ją i załozysz drugą taką samą

to płacisz i za jedną i za drugą..

NIE MA

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Chcę założyć konto w mBanku pod koniec roku będę miał 18lat więc narazie izzyKonto wchodzi w grę czy jest to zupełnie darmowe chodzi mi o to czy jak wystawie yang na allegro albo coś innego to jak podam numer konta i dana osoba dokona zapłaty na konto to czy mBank nie odliczy sobie jakieś prowizji albo czegoś innego a później jak mogę tę kasę wypłacić ? chodzi mi o to by było maksymalnie najmniej albo nawet za 0zł

Opublikowano

za każdą płacisz + za obrazki w aukcji itp płacisz dodatkowo z tego co słyszałam bo nic tam nie sprzedawałam jeszcze ;D

Opublikowano

W mbanku płacisz jedynie wtedy, gdy niema 'ruchu' na twoim koncie, czyli nie przychodza przelewy, nie wypłacasz kasy itd, ale to są małe sumy typu 1zł na miesiąc. Za przypływy gotówki ani za wypłacanie nie placisz.

Jestem wystarczająco dumny z tego, co jednak wiem, aby przyznać z całą skromnością, iż nie wiem wszystkiego;

— Władimir Nabokow

13631.jpg

32548.png

Moje tuty:

Grasz na Yt2Game? Nie wiesz czegoś? Kliknij i się dowiedz!!!

Pomogłem? Daj LAJKA!.

Mój kanał na YT.(Kliknij aby wejść) Zapraszam!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...