Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zbuduj jej domek w mc :D nie no jak ona ma kurwa chlopaka i zarywa do 2 jak to wyglada? pozniej bedzie Ty z nia jestes a jej sie inny podoba lol xD

Opublikowano

ah ta gimbazjalna miłość, jeszcze nie masz włosów na jajach a już byś chciał panienki ruchać... i ten kit o strzale w ryj bueehehehehe... ZAPIERDALAJ UZUPEŁNIAĆ ZBIÓR ZADAŃ Z MATMY BO PANI SIĘ POGNIEWA

Opublikowano

nieee. On jest przejeb. Cale gim z niego wycie ma. Zachowuje sie jak debil. a ja nie chcialem napisac odbycie tylko odbicie xD.

Powiem tak: każdy ma w szkole przyjeba - u nas to on. A ona do mnie zarywa... :D jakos pójdzie xD

Ch*ja ;d , u mnie w gim nie mają jednego przyjeba... ;d tzn. jeśli chodzi Ci że wszyscy śmieją się z jednego gościa;d

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

dobra, wiem czemu zarywa. Kiedyś podkochiwała się w nim, ale teraz poznała "moc" zjeba. I chce z nim zerwać. Teraz dla mnie droga wolna :D

ps. znacie sposoby na pozbycie się minotaurów, zombie, ogrów z ogródka??

76561198034810506.png

Opublikowano

Poczekaj aż ona z nim zerwie albo on z nią to nie może długo trwać jeżeli jej się podobasz tydzień max 2 i będzie wolna ;)

Popisz z nią na GG pogadaj na skajpaju.

Jeżeli nie jest wolna nie wychodź z nią na spacery chłopak złapie bulwersa ;D

P.S na zombie najlepiej zabarykaduj okna , przygotuj shotgun'a i jakiś karabin najlepiej FAMAS szybko-strzelny lub m249minimi // oj nie stać na broń więc jak masz jakieś zwierze weź je i rzucaj w zombie lub jakiś najostrzejszy i największy nóż polecam też jajko niespodziankę i proszek do pieczenia//sypiesz proszek do jajeczka nalewasz wody zamykasz jajko trzęsiesz rzucasz w zombie a wszystko wytryskuję z zabójczą mocą !!!! ;D

Jeżeli chłopak to taka ciota jak piszesz ich związek nie może trwać zbyt długo ;D

Opublikowano

Hmm .. musisz przestać jarać zielsko - może nie będziesz widział tych istot w Twoim ogródku ..

Miałeś na myśli takie zielsko ?

kamis_majeranek_suszony1.jpg

Opublikowano

Nikt nie podał najlepszego rozwiązania na odbicie. Zabij chłopaka, pociachaj go na kawałeczki jak nie chcesz wynosić ciała to malutkie kawałeczki w pudełko od mrożonek i do zamrażalki. Gdy dziewczyna będzie płakała bądź przy niej tylko nie daj się tak wykręcić jak w Hostelu 3 że kawałeczki się złoża a dziewczyna Cie zajebie i gameover.

A tak na marginesie to ty też jesteś zjeb bo pytasz o takie rzeczy na forum. Szkoła by miała z Ciebie ładną beke.

A na zombie weź neomax forte +++40 przed użyciem skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.

1325845644-U48159.gif

Opublikowano

Kocham takie tematy :D To taka wersja MPC'owej samosi...

Do rzeczy : Dlaczego to nie jest w dziale Metin 2 ?

Czemu nie możesz jej zaprosić na spacer czy gdzieś a potem do kina i... do dzieła ?

LifeSro

FusionRoad

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...