Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Dziewczyna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaaam mam duży problem. Podoba mi się pewna dziewczyna.. Tylko, że ona ma chłopaka. Tylko, że to jest zjeb.... Jako, że ja nie największy zjeb w szkole - śmieją się z niego. Ostatnio była "solówa" na szczęście jej przy tym nie było. Dostał w nos za to, że fikał - a dokładniej, że ja do niej zarywałem a on "musiał ją bronić" przed zuem wcielonym. Potem tłumaczył się jej, że walnął w słup (LOL?). Chcę mu ją "odbić", znacie jakieś sposoby?. Dodam iż nie wiem czemu, ale od kilkunastu tygodni do mnie zarywa :D. Sory za chaotyczne pismo, ale pod blokiem biegają zombie i drą mordy. Zaraz będę musiał ich po uciszać.

76561198034810506.png

Opublikowano

@UP dzięki, ale na razie mnie nie stać. Kur*y mi żyć nie dają bo wiski: whueeeeee ghweeeeee itd...

znacie jakieś sposoby na szybkie pozbycie się tych "insektów"?

76561198034810506.png

Opublikowano

Nie zaimponujesz dziewczynie, pobiciem kolesia stary. Zrób coś dla niej, a kolesiem się nie przejmuj. Jeśli pokażesz, że Ci na niej zależy sama od niego odejdzie.

PS na zombie z okna wylej gorącą smołę, u mnie zawsze pomaga.

@up. miszczu nałucz mie!

Opublikowano

a wiec tak... w nosie mam śćżź... wiec bede pisal szybko...

ja osobiscie odbilem jednemu lebkowi narzeczona... chodzilem do niej... zapraszalem ja na piwo, drinka... zabieralem ja na spacery... koles sie zalamal, jak ta mu powiedziala, ze ma innego i zrywa zareczyny... wiec sobie po*uchalem ja oddalem ja jemu... w sensie zerwalem z nia... wiem... moze nie zachowalem sie wobec niej fear... ale jest stare przyslowie... "Jak suka nie da, pies nie wezmie" xD

teraz do tematu... zostaw kolesia i pokaz tej pannie, ze jestes od niego lepszy, bardziej romantyczny... kobiety lubia takie pierdoly.

strzaleczka.x D

bannerdq8.png34965224.png
Opublikowano

Witaaam mam duży problem. Podoba mi się pewna dziewczyna.. Tylko, że ona ma chłopaka. Tylko, że to jest zjeb.... Jako, że ja nie największy zjeb w szkole - śmieją się z niego. Ostatnio była "solówa" na szczęście jej przy tym nie było. Dostał w nos za to, że fikał - a dokładniej, że ja do niej zarywałem a on "musiał ją bronić" przed zuem wcielonym. Potem tłumaczył się jej, że walnął w słup (LOL?). Chcę mu ją "odbić", znacie jakieś sposoby?. Dodam iż nie wiem czemu, ale od kilkunastu tygodni do mnie zarywa :D. Sory za chaotyczne pismo, ale pod blokiem biegają zombie i drą mordy. Zaraz będę musiał ich po uciszać.

upierdol mu nogi maczetą.

Opublikowano

Hahaha jak ten koleś to lamka to znaczy że ma to coś co podoba się tej "dupie" ;p Dowiedz się co to jest i bądź od niego lepszy, potem mu najeb dla przykładu

Opublikowano

Może, że wybrała go, a do Cb nie chce iść, bo on jest lepszy? ;). Nie oceniaj ludzi po wyglądzie. A to, że mu najebałeś, to tylko pokazanie jakim minusem jesteś. Powodzenia ;)

I hope life teach you good... I hope...

Opublikowano

nieee. On jest przejeb. Cale gim z niego wycie ma. Zachowuje sie jak debil. a ja nie chcialem napisac odbycie tylko odbicie xD.

Powiem tak: każdy ma w szkole przyjeba - u nas to on. A ona do mnie zarywa...:D jakos pójdzie xD

76561198034810506.png

Opublikowano

@up

Daj jej też wpierdol... i zgwałć. Myślę, że to najlepsze rozwiązanie.

Zachęcam Was do wpłacania dużych sum na mojego paypal`a.

Opublikowano

nieee. On jest przejeb. Cale gim z niego wycie ma. Zachowuje sie jak debil. a ja nie chcialem napisac odbycie tylko odbicie xD.

Powiem tak: każdy ma w szkole przyjeba - u nas to on. A ona do mnie zarywa... :D jakos pójdzie xD

Przejeb? To dziewczynie placi za to zeby z nim byla? To ze zachowuje sie jak debil nie znaczy ze jest gorszy ,kazdy staje sie powazny w innym wieku ... no mozliwe ze ma opoznienie w rozwoju.

Tak jak Koledzy Wyzej pisali, ogarnij co ona w nim widzi a najlepiej spytaj w prost bedzie chociaz z czego sie posmiac ^.^ Zapros ja na ... jakis film do kina postaw Frytki w McDonaldzie ;d

61093c6efb.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...