Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]z grą

warrock hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam taki problem jak włączam warrocka i klikam start game to wyskakuje mi takie coś

29412767871425165605.jpg

Pomocy Robiłem chceck file

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano
2.1 Zablokowane pliki gry?

KOMUNIKAT:

Cannot find execute File!

Obecnie chyba każdy korzysta z antivirusa w celu ochrony komputera przed wiruskami. Niestety mają one jeden brzydki nawyk, a mianowicie "uwielbiają" usuwać bądź dodawać do kwarantanny nieszkodliwe pliki. Najczęściej są to WR Launcher, WR Updater, Warrock.exe, w których to jest wykrywana "Themida". Winna temu jest mylna detekcja tzw. false positive.

A ) Zacznę od najprostszego rozwiązania problemu jakim niewątpliwie jest najzwyklejsze wejście do kwarantanny naszego antivira i usunięcie plików gry z kwarantanny i wyłączenie ochrony rezydentnej na czas gry. Ponieważ, poszczególne kroki zależą od zainstalowanego antivira nie będę opisywał jak to zrobić krok po kroku.

Zresztą chyba każdy powinien to wiedzieć.

B ) Sposób z "cofnięciem patcha". Dzięki jego zastosowaniu pliki powrócą na swoje wcześniejsze miejsce.

Cytat

<!--

[PATCH INFOMATION]

Format = 0

Launcher = 17

Updater = 33

Client = 36

Sub = 4

Option = 0

[/PATCH INFOMATION]

//-->

* x: / Warrock / Version.cfg / Otwórz za pomocą - Notatnik ... a następnie zmieniamy wartości zaznaczone powyżej na czerwono o np.1

LUB

* Start / Wyszukaj / Pliki i foldery / Version.cfg ... a potem postępujemy tak jak wyżej

UWAGA!!! Wartości podane przeze mnie w version.cfg mogą się różnić od waszych, gdyż po patchu liczby ulegają zmianie.

Im bardziej zmniejszymy liczby z folderu Version.cfg tym więcej patch'y zostanie ponowionych.

z poradnika razor130

32354141673387527780.png

Opublikowano

z poradnika razor130

dzienks pomogło nawet nie wiedziałem i dziwiłem się że wyskakuje komunikat że brakuje pliku

mat.hias chciałem tak zrobić ale masz like za chęć pomocy ;)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...