Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto z nich jest najbardziej op

polskahaha

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie mam tak : riven, twitcha,garena,twisted fate,lee sin,kayle,trynda,master yi,fidllstick,katarina kto z tych czepmionow jest najbardziej op ? Prosze podawać uzasadnienia ^^ Każda przydatna info plusik

Opublikowano

Katarina i Lee Sin :D

Trochę przesadziłeś z tym nickiem racja i pisze się DZIĘKI...

Katarina op?

Lulz. Chyba na 1-20 lvl

Wystarczy silence albo stun i katarina przestaje być op.

1325709277-U24240.png

Sygna i avatar by *ZiomQ*

Opublikowano

Ale zrozum też, że Katarina jest jedną z łatwiejszych postaci do skontrowania.

To, że możesz sobie nią zrobić pentę <20lvla nie oznacza, że jest OP jak grasz z kimś ogarniętym.

Z tych postaci najbardziej na miano OP zasługuje Lee Sin. Świetna postać.

Moim zdaniem postać klasyk i każdy szanujący się gracz powinien ją ogarnąć.

Świetny jungler, świetne ganki etc.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ale zrozum też, że Katarina jest jedną z łatwiejszych postaci do skontrowania.

To, że możesz sobie nią zrobić pentę <20lvla nie oznacza, że jest OP jak grasz z kimś ogarniętym.

Z tych postaci najbardziej na miano OP zasługuje Lee Sin. Świetna postać.

Moim zdaniem postać klasyk i każdy szanujący się gracz powinien ją ogarnąć.

Świetny jungler, świetne ganki etc.

W 100% popieram.

Opublikowano

Katarina to najwiekszy syf w grze chyba ^^ jeden cc i pada.

Lee najlepszy, jezeli go ogarniesz bardzo dobrze to jestes niepokonany.

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Tak jak w temacie mam tak : riven, twitcha,garena,twisted fate,lee sin,kayle,trynda,master yi,fidllstick,katarina kto z tych czepmionow jest najbardziej op ? Prosze podawać uzasadnienia ^^ Każda przydatna info plusik

wg. mnie nie ma postaci OP, każda postać jest dobra w odpowiednich rękach :) Moimi mainami są: Cass <3 Lee Sinek <3 oraz Rammusiątka (jungle only) <3 Umiem nimi grać więc wg. mnie mogą one być OP, lecz ja w to nie wierze :) Postacie OP nie istnieją i jest to wymówka graczy bez skilla :)

Opublikowano

wg. mnie nie ma postaci OP, każda postać jest dobra w odpowiednich rękach :) Moimi mainami są: Cass <3 Lee Sinek <3 oraz Rammusiątka (jungle only) <3 Umiem nimi grać więc wg. mnie mogą one być OP, lecz ja w to nie wierze :) Postacie OP nie istnieją i jest to wymówka graczy bez skilla :)

To masz złą opinię. Są postacie, których z balansowanie wynosi 5% i możesz tylko popatrzeć jak ten champion niszczy innych.

Co do tematu to Lee Sin, pasyw, 2x Q, slow, tarcza + life steal, mocne ulti, które może walnąć więcej niż jednego wroga.

fe7afd2c01dc5fe025c76fe9bf8c0b0e.jpeg
4to7r2K.png

Opublikowano

UP racja (np Soraka w moich :P) a z wymienionych postaci najbardziej "przykokszonych" to garen, Lee i Fiddlesticks moim zdaniem. Katarina nawet na 30lvlu może być OP ale w przeciwnej druzynie albo nie ma CC albo są ale juz wszystkie pozuzywane ;P Poza tym niekoniecznie ulti katariny musi przesądzać jej OP.

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Opublikowano

UP racja (np Soraka w moich :P) a z wymienionych postaci najbardziej "przykokszonych" to garen, Lee i Fiddlesticks moim zdaniem. Katarina nawet na 30lvlu może być OP ale w przeciwnej druzynie albo nie ma CC albo są ale juz wszystkie pozuzywane ;P Poza tym niekoniecznie ulti katariny musi przesądzać jej OP.

Żadko kiedy jest taka sytuacja że wszystkie cc są zużyte :]

OP fiddle? W late game pada na 2 strzały.

Opublikowano

Katarina jest OP ;) Jej ulti jest po prostu wyśmienite <3

Katarina to jeden z moich mainów, zaraz po Eziu.

Szanuję tą postać, jest dobra, lecz tak jak mówili wcześniej, wbije się w TF dostane CC i padam.

Zdecydowanie Lee Sin + 100% zgody z razorem.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Moim zdaniem ;)

twitch - dobry kill stealer

:D

lee sin - duży dmg normalny + skill

trynda - nafeedowany z dobrym itembuildem nie do pokonania + ulti

fidllstick - drain oraz ulti użyte w dobrym momencie

katarina - przede wszystkim ulti

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Haha op postacie ? To nie ta gra chyba. W lolu akurat balans stoi na wysokim poziomie.

Ale żeby nie było, że piszę nie na temat: Lee sin jest dobry, ale trudno go ogarnąć.

Bóg to twoje sumienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...