Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]o konto

cichy23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yoo!

Mam pytanie. Dosyć poważne bo tu chodzi o moje konto na privie XenoxMT2. Więc zacznę od tego, że moje konto już jest trochę warte.. I tak mój brat znał hasło a, że nie chciałem ryzykować utraty tegoż konta postanowiłem zmienić hasło i oo.. Ja wpisuje ID, stare hasło po czym wiesza się stronka. Ja klikam co mogę no i stało się.. wcisnąłem ENTER.. Muszę dodać iż nie uzupełniłem pól "Nowe hasło" oraz "Powtórz nowe hasło". Patrzę a tu komunikat "Twoje hasło zostało pomyślnie zmienione". Próbuję zmienić jeszcze raz. Nic z tego. Wylogowałem się i próbuję zalogować lipa. Nie mogę. Próbowałem wpisać stare hasło oraz zostawić puste pole.. Za pierwszym razem (stare hasło) pisze "Twoje hasło jest niepoprawne", a za drugim "Uzupełnij puste pola" czy coś w tym stylu. Nie wiem co zrobić. Próbowałem napisać na e-mail supportu XenoxMT2 ale nie wiem na który e-mail rejestrowałem konto.. Proszę o odpowiedź!

CICHY

(Przepraszam za brak w sumie tematu w temacie ale robiłem to na szybko:/)

bw0m.jpg

Opublikowano

Może napisz do administracji o odzyskanie hasła do konta.

Bo może jak się zawiesiło i klikałeś co popadło to napisałeś coś w Hasło/Powtórz hasło...

NIE MA

Opublikowano

Nic raczej nie zrobisz :)

Z samym loginem to wiesz co sobie możesz zrobić. Administracja Ci nic na to poradzi. Nie wiem po co nie uzupełniałeś tego hasła...

Spróbuj wpisać same zera lub 1234567.

Opublikowano

Napisałem zgłoszenie ale odpowiedź padła taka że zespół XenoXMT2 nie jest odpowiedzialny za przywracanie haseł:( Dziękuję za cenne wskazówki:P

bw0m.jpg

Opublikowano

To powiedz papa kontowi

Jeżeli zmieniałes hasło na przeglądarce fierox to weź wejdź w Narzędzie>Opcje>>Bezpieczeństwo>Zapamiętane hasła> i popatrz czy ci zapisało hasło na jakie zmieniałeś

Daj +++ jak pomogłem to nie boli ;)

photo-508875.jpg?_r=1346228684?_r=367a215599c3af8cfbe4b54722a4b1a3

• 6 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...