Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] ZOSTAŁO MI 10MIN

Marcin_szn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pomocy, zostało mi 10minut golda i słyszałem ze da się kupić 5sloth za 22k i bedzie on jak sie skonczy gold co mam zrobic, prosze o BARDZO szybko pomoc i instrukcje !!! daje plusy !

Opublikowano

boze...

up. miałeś kiedyś golda? Jak się ma golda nie da się dokupić 5slotu, ale slyszalem o takim czyms ze jak sie konczy gold to mozna go jakos usunac i kupic, i jak sie skonczy gold to ma sie jeszcze 5slot na miesiac. Widocznie to nie bylo prawda, dziekuje za pomoc.

Opublikowano

Po co wy jeszcze piszecie ? Jak widzicie ,że post został napisany o godzinie :19:08 i czas mieliście 10 minut czyli do 19:18 . Troszkę matematyki :) Proszę o zamknięcie tematu bo już chyba jest nie potrzebny . A poza tym były poradniki tego typu . Na drugi raz czytajcie całą treść postu :)

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

Nie trzeba zamykać. lepiej rozwiązać sytuacje, czyli ktos poda pomysł jak to zrobić. już pech, skonczyl mu sie gold, ale inni moga jeszcze miec.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

To dziala tylko jak masz silver premium i wtey w PX masz 5th slot ktory mozesz przed koncem prem usunac i kupic za 22k dinar na 30 dni.

Opublikowano

jak masz golda to nie lepiej kupic super mastera i jak ci się skończy to kupić 5 slot ? ja tak zrobiłem do puki mi konta nie zbanowali :)

Moje Pluginy!

1.Cobble Drop

Jak Możesz To Daj Lajka,Życie To Nie Bajka :D

Ciekawostka Minecraft możesz mieć max 32767 Lvl ponieważ przy 32768 Lvl znika ci napis z twoim aktualnym LVL`em

Potrzebujesz jakiegoś spigota,craftbukkita lecz nie możesz go znaleźć(DMCA)? Wejdź Tutaj!!

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/517505-mini-tut-5-slot/

Tak na przyszłość.

I przy premce na 3 dni nie można chyba dokupić, ponieważ nie próbowałem jeszcze na 3- dniowej premce.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Przestańcie pisać :) Czas dawno się skończył . Widzę ,że nie którzy się powtarzają i nabijają posty . Prosiłbym aby zamknąć ten temat bo jest on nie potrzebny. Przecież był poradnik z 5 slotem :)

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...