Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Graphic]NieTutejszy Vs Wredna

NieTutejszy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nietutejszy

@mandergion, kto to jest Sandra? O co chodzi? Ludzie, używajcie nicków jakich macie na forum, Sandra to mów jej na pw. Nie wszyscy wiedzą, że Sandra to Wredna, a założę się, że 1/2 tych głosów na Wredną jest po prostu z lizania tyłka bo na prawdę nic nie pokazałaś, przynajmniej mi się to nie podoba i robiłaś dużo lepsze rzeczy, sama wiesz. Faworyzowanie dziewczyn, modów i innych wysoko postawionych userów na forum jest tutaj widzę na porządku dziennym.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nietutejszy

@mandergion, kto to jest Sandra? O co chodzi? Ludzie, używajcie nicków jakich macie na forum, Sandra to mów jej na pw. Nie wszyscy wiedzą, że Sandra to Wredna, a założę się, że 1/2 tych głosów na Wredną jest po prostu z lizania tyłka bo na prawdę nic nie pokazałaś, przynajmniej mi się to nie podoba i robiłaś dużo lepsze rzeczy, sama wiesz. Faworyzowanie dziewczyn, modów i innych wysoko postawionych userów na forum jest tutaj widzę na porządku dziennym.

Proszę Cie, by tego typu komentarze nie miały więcej miejsca. Starałeś się mnie obrazić? Wmówić komukolwiek,że głosuje na mnie, bo jestem kobietą, MK, czy czym tam jeszcze na mpc? Wybacz, ale nie Tobie decydować, jak użytkownicy będą głosować. Tak się składa, że aktualnie mam również stanowisko kidmoderatorki działu FanArt i do moich obowiązków należy również zamykanie zakończonych pojedynków. Wierz mi, że każdy kto ma takie uprawnienia w tym dziale, zna moje imię i doskonale wiedziałby, o kogo chodzi. Pisanie imienia jest wyrazem szacunku, a nie sposobem na wyrażenie poufałości i "podlizaniem się".

Każdy ma inny gust, każdemu podoba się co innego, dlatego nie wolno komentować sposobu głosowania.

To tak na przyszłość dla wszystkich głosujących w pojedynkach. Wszelkie przemyślenia proszę pozostawić wyłącznie dla siebie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...