Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Anonymous ( Czyli nasz Ratunek przed ACTA ! )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HHAHA a co powiesz na to że jestem Moderatorem na oficjalnym forum anonimowych ?

Moderatorem człowieku, a nie jednym z nich. Poza tym pewnie jesteś moderatorem w dziale dla Polski więc chuja możesz, a o haxowaniu gówno wiesz ;]

11hbhnt.png

Opublikowano

HHAHA a co powiesz na to że jestem Moderatorem na oficjalnym forum anonimowych ?

Nic ci to nie daje poniewaz modka dawali byle komu.. sam pisales wczoraj ze nawet nie uczestniczysz w tym zawieszaniu stron

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

Mówiąc szczeże nie za bardzo się orientuje o co w tym wszysktim chodzi, ale słyszałam dziś w radiu że ma być podobno jeszcze więcej ataków

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość malutki688
Opublikowano

Moderatorem człowieku, a nie jednym z nich. Poza tym pewnie jesteś moderatorem w dziale dla Polski więc chuja możesz, a o haxowaniu gówno wiesz ;]

nie mow tak bo cie shakuje jeszcze i bedziesz mial wtedy

Opublikowano

Szczerze ? Polska JEST przygotowana na takie ataki tylko nie politycy. Oni gówno wiedzą i gówno tak jak widzimy i czujemy robią. Wojna dopiero się zaczyna a Polish Underground nie pokazali na co ich stać. JESZCZE

Rynthym rynthym. :D

Opublikowano

No i co z tego?

Każdy kto napisał na PW admina dostał moderatora, o ile mu odpowiadałeś.

A ja po twoich innych wypowiedziach, sądzę, że takiej szansy nie dostałeś, bo ledwo po polsku piszesz, co dopiero po angielsku.

A co do tego, że do Anonymous nie da się dojść to totalna bzdura.

Wypuścili raz w neta film, który kieruje do wszystkich, którzy chcą zostać "Anonimowymi". Wystarczy mieć dobry program i atakować wyznaczony cel.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Szczerze? ciesze się że te ataki są to nie fer że ludzią z megaupolad grozi do 50lat (lol2 skąd ten wyrok?)

Zapewne stąd, że przechowywano tam masę nielegalnych plików wrzucanych przez "nas".

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Reaver ale to my powinniśmy też ponieść konsekfencje (ps fajny avatar)

To FBI musiałoby nas ścigać po całym świecie, łatwiej jest złapać tych, którzy brali udział w stworzeniu tego portalu.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Szczerze ? Polska JEST przygotowana na takie ataki tylko nie politycy. Oni gówno wiedzą i gówno tak jak widzimy i czujemy robią. Wojna dopiero się zaczyna a Polish Underground nie pokazali na co ich stać. JESZCZE

polska przygotowana... nawet fbi nie bylo przygotowane , oni nigdy nie przestana mnie zaskakiwac , to nie koniec atakow anonymous na polske to dopiero poczatek :)

Opublikowano

Ale Ci z rządu dobrze wiedzieli o tym co może się stać , jeżeli ludzie dowiedzą się o całym ACTA, skoro ukrywali to przez całe 2lata .

Musieli podejrzewać co może się wydarzyć, ale na pewno nie spodziewali się `tego` aż w takim stopniu ...

Tak czy inaczej jestem PRZECIWNY ACTA i mam nadzieję , że nie dojdzie do podpisania .

` We Are Anonymous

We Are Legion

We do not forgive

We do not forget

Expect Us ! `

Opublikowano

@Up

Bo to Polski, uparty rząd -.-

+ Mały bonusik xD

http://kwejk.pl/obrazek/864226/anoni,vs,fbi.html

beznazwy1kopiado.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...