Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gdzie można kupić napój dr pepper

kaczor211

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Trololoolo ;d Co tam nie można ;d W Polsce nie ma ;d Słyszałem że w jakieś wsi jest pizzeria i tam ;d Ale to z 3 miech. temu ;d Aktualnie mam kuzyna w NY i się pytałem czy można kupić ;d

Opublikowano

[quote name=Shade.^^' timestamp='1327248918' post='3821214]

Trololoolo ;d Co tam nie można ;d W Polsce nie ma ;d Słyszałem że w jakieś wsi jest pizzeria i tam ;d Ale to z 3 miech. temu ;d Aktualnie mam kuzyna w NY i się pytałem czy można kupić ;d

Na stronie dr.pepper jest wyraźnie napisane, że w sklepach puszki zniknęły 31 grudnia 2011. Nie nabijaj sobie postów.

Opublikowano

na allegro sa napoje dr pepper różne smaki więc po co wprowadzacie go w błąd

Kupić nie można, już nie. Był generator Dr.Pepper i stąd ludzie mają xxx tych kodów. Myślisz, że ktoś dawałby na tym forum kody, za które płacił ?

Opublikowano

LoL, to wy mało wiecie w Bytomiu na stacji metra w kiosku jest :D

Bez kodu.

NO PURCHASE NECESSARY. Please see code under the cap or inside packages of specially marked Dr Pepper products. Enter Codes/Get Rules/Free Code Info on DrPepper.com. Subject to full Official Rules. Void where prohibited. Ends 12/31/11. Request Free Codes by 12/31/11. Redeem by 1/31/2012.
Opublikowano

@up

Co nie zmienia faktu ,że gościu się pytał gdzie można dr peppera kupić, a nie czy będzie tam też kod :P

Wnioskuję, że chciał go posiąść dla kodów niżeli dla ohydnego, rdzawego smaku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...