Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VPS]ImperialTribe

ImperialTribe

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 103
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Uwaga juz jutro w godzinach przedpoludniowych wystartuje swiat SPECIAL! Jego predkosc wynosic bedzie x10 i charakteryzowac bedzie sie wlasnie mniejsza iloscia wiosek barbarzynskich.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

Aktualnie jest to jeden z lepszych/dostepnycg serwerow polskich poniewaz na privatewars sie zawiodlem. Fajnie by bylo gdyby serwer byl na nowszym silniku.

Rowniez zapraszam do gry.

ukmrF.png

Opublikowano

kupię słownik , a ty nie wywyższaj swój serwer , bo by działamy krócej , a mamy więcej graczy .

Ty się wywyższaj swoim serwerem , ale poziomem inteligencji oraz ortografią to nie dorównujesz przedszkolakowi.

@topic

Jak chcesz zarabiać na opłacenie serwera?

Opublikowano

Ty się wywyższaj swoim serwerem , ale poziomem inteligencji oraz ortografią to nie dorównujesz przedszkolakowi.

@topic

Jak chcesz zarabiać na opłacenie serwera?

Sa dostepne dotacje aczkolwiek jestesmy w Polsce wiec i tak nikt nie docenia mojej pracy i nie wysyla ;-) I trzeba z wlasnej kieszeni placic.

wywalilem /k

Gram w metin2 pod nickiem: Bubek

Opublikowano

grałem tam top2 serwera/top1 cały czas przed początkiem serwera.

nie bylo co robić bo cały czas były wioski barbarzyńskie co 5h po 10/12k pkt i każdy je tłuk by mieć pkt.

i nikt siebie nie atakował bo po co jak wioski są,dlatego gra polega tylko na przejmowaniu barbarek,zanudzić się można ile można w kółko przejmować je?

pasuje ?

65989911309456598087.jpg
Opublikowano

Apeluje o tym do wszystkich administratorów gry od września ubiegłego roku , ale nikt nie słucha. Jeżeli samemu się nie zrobi servera to nie ma co liczyć na prawdziwą grę w plemiona tylko zaludnianie i deffowanie szarych.

Opublikowano

czy tylko ja tak mialem ze po wyslaniu wojska na wioske i po przejeciu jej wojsko ktore wyslalem zostalo na tej PRZEJETEJ wiosce ale mimo to w koszarach nie widac ze oni sa ?! przez to wcielo mi 200 jednostek kazdego rodzaju wojska.. Jest napisane na tej wiosce przejetej ze mam po 200x wszystkiego ale w koszarach tych jednostek nie ma .. ;o To jest normalne, czy to jakis bug ? ;d

Jezeli jest to bug to prosilbym o naprawienie tego bo te wojsko moje powinno wrocic czego nie robi od paru h ;x

Opublikowano

A ja mam taki bug na 1 swiecie, i przez to mam 200 jednostek w plecy, a na tej wiosce gdzie oni powinni byc w koszarach jest napisane caly czas ze sa braki w wojskach np 300miecznikow/500 ... Jakbys mogl cos z tym zrobic..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...