Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Ban :):) na co ?

Srajmajtek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej. Gdy wchodze sobie do gry wpisuje passy wyskakuje mi komunikat że zostałem zbanowany na perma przez admina a jak loguje się na głównej stronie combat arms to normalnie kon to działa. I moje pytanie brzmi na co to jest BAN. ?? Jak na MAC to jest jakiś sposób. Plis pomóżcie dam lajki :)

Opublikowano

Dodałem prefiks.

Jak zmiana MAC nie pomaga, to musisz zrobić reinstal systemu, ban na adres płyty głównej.

@DOWN

Kolejny który czepia się każdego słowa...

Opublikowano

Dodałem prefiks.

Jak zmiana MAC nie pomaga, to musisz zrobić reinstal systemu, ban na płytę główną.

on się pyta na co ma bana i co ma zrobić a Ty mu mówisz już że "jak zmiana mac nie pomaga.." o.O przecież nie napisał że już zmieniał mac...

@topic

pobierz program smac 2.0... i w programie kliknij "update mac"...odczekaj chwilę do wyskoczenia komunikatu o zakończeniu, restart systemu i powinno pomóc..jak byś czegoś nie wiedział pisz na PW lub gg...;)

ehh.:)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

siemka mam pytanko bo tez dostalem bana prawdopodobnie za multikonto co jest beznadzieja bo brat kozysta z drogiego konta i to im napisalem w meilu ale mniejsza z tym zmienilem ip kompa na karcie sieciowej i wi-fi oraz maka ale to nie pomoglo oraz reinstal systemu nic nie dal macie jakis pomysl co teraz zrobic z tym fantem

Opublikowano

Mam to samo i odpisali w e mailu ze to jest nieodwracalne i jedynie to musisz na razie na innym PC pograc albo czekać aż ktoś znajdzie w jakiej częsci komputera zostało to zablokowane. Ja robiłem już dosłownie wszystko i nie pomogło. Jak masz kolegę hackera to się popytaj :):):)

Specjalista
Opublikowano

możesz pożyczyć od kogoś dysk twardy taki sam jak Ty masz i wtedy spróbować, czy CA pójdzie

sam nigdy nie dostałem takiego bana, jakbym dostał to bym rozgryzł to :P

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

najleprze jest to ze u kolegi na lapku moje konto dziala i nawet na strone wchodze i mam aktywny profil a sam korzystam z lapka wiec wymiana czego kolwiek w lapku bedzie trudniejsza jak bys sie czegos dowiedzial to daj znac jak mozesz zalezy mi na ponownym graniu w ca meczylem sie dwa lata a tu lipa bann

Opublikowano

@up to wiemy że konto działa na innym komputerze ^.^

Moge sie spytać jaki masz system operacyjny? Bo narazie wszyscy którzy sie zalą mają win7 czy może ty masz win7?:>

Jak masz win 7 to może pomóc zmiana systemu np. na viste

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

To ja mam tak ze 1 konto mam zablokowane za friko niby dziala na stronie itp ale w CA pisze ze ban perm by admin ale jak zrobilem nowe acc teraz juz majora mam i nadal pykam ;)

-Ushio.png
Opublikowano

no ja mam xp system moze zmiana na viste pomoze ale nie wiem czy to bedzie to

co to jest ten acc bo nie jestem w temacie

Opublikowano

no ja mam xp system moze zmiana na viste pomoze ale nie wiem czy to bedzie to

co to jest ten acc bo nie jestem w temacie

acc=account

Account=konto w grze może sam spróboj sprawdzić czy możesz załozyc new konto i grac

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Specjalista
Opublikowano

a ma ktoś jakiegoś TSa lub coś żeby mnie zbanować w taki sposób jak to robi nexon?

bo wtedy mógłbym pomóc, bo mój i lapek siostry są podobne i dyski mogę zamieniać, to samo z częśćiami bo oba są od toshiby :P

na CA nie będę ryzykował bana bo jeszcze mi moje main acc zbanują :D

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...