Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czyżby znowu keyloger?

rumek13

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzis gdy wchodze na metka nie zgadzaly mi sie passy jest tak codziennie lecz gdy je przypomne na e-mail i wejde do gry nic nie ginie.Dzis bylo jednak inaczej weszlem na metka nie bylo tylko kilku itemkow z hp a reszta takzde dobrych zostala i nadal jest.Kiedys mialem taka sytuacje okazalo sie ze to byl keyyloger wykrylem go programem Emsisoft Anti-Malware mam nim codzienne aktualizacje aktualnie nic nie wykrywa.Kozystalem takze z tutka na mpc forum ze w start>uruchom wpisujemy cmd> i tam jak jest obcy adres 00000.i pisze nasluchiwany to jest all ok.A u mnie nie jest;/ Co to moze byc ???

Bardzo prosze o pomoc.

Opublikowano

Keylogger znajduje się w pliku metin2client.bin.

Jeżeli chcesz uniknąć poważniejszych kradzieży niż Itemy w Metinie, mówię tu między innymi o skrzynce pocztowej e-mail itp. - musisz sformatować a najlepiej przeinstalować system.

Opublikowano

Przeskanuj komputer programem HijackThis i wyślij mi logi na priv. Oczywiście jeśli nie chcesz mieć formata. Lecz najlepszym dla cb rozwiązaniem będzie go jednak zrobić.

@edit

Dodaj najlepiej jeszcze skan z combofixu

We are anonymous

We are legion

We do not forgive

We do not forget

Expect us

Opublikowano

Skopiowalem z dysku D sterowniki do grafiki i dzwieku reszte caly dysk sformatowalem potem przenioslem te pliki spowrotem na dysk D i nastpenie sformatowalem dysk C i wgralem nowego windowsa.Zgralem od kumpla metina i wgralem anty keylogera po wlaczeniu metina nadal wyskakuje to samo co przedtem.Obraz wyzej^.Co mam zrobic?Czy to wgl keyloger???

Opublikowano

Combofix to jeden z najlepszych programów do usuwania tego typu syfu. Teraz możesz odetchnąć z ulgą, bo keylogger został usunięty wraz z zakażonymi plikami.

1325621825-U261344.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...