Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W jaki item wbić bon i ewentualnie zmienić

speader22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Jak wiecie ostatnio administracja metin2 pl obudzila sie i dala nam prezent z okazji nowego roku.

Swiateczna skrzynia.

Dropi z niej m.in dodanie i zmiania bonów ( wzmocnienie przedmiotu i zaczarowanie przedmiotu).

Na razie mam 3 dodania i 1 zmianke.

Moje pytanie to , do jakiego itemka najlepiej mi dodac bony ( mam 3 bony i 1 zmianke)

To moje eq:

jvop.jpgvjnz.jpgaxdm.jpgyyan.jpghfii.jpgbxrd.jpgmydk.jpggtuw.jpg

Mam 43 lv i boja jbc ;p

Myslalem o tym, zeby dodac do riba i potem zmienic razem ze sr, ale z 2 str nie chcialbym trafic na gorsze srednie.

Prosze, doradzcie mi do czego najlepiej wbic moje 3 bony (moze byc wiecej bo z 5 skrzyn mam do otworzenia) i potem moge jeszcze zmienic je ewentualnie 1 zmianka(moze bedzie wiecej).

Prosze o porade.

Sensowne z uzasadnieniem beda plusowane (jak ktos mi dobrze doradzi moge dac calodniowy limit)

EDIT@@

Dropla mi 2 zmianka bonu

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

ja bym dodał do tarczy ;) + 7 wystarczy Ci , a jak wejdzie Ci dobry bon np. nno to potem za dużo pójdzie ;)

Mam tam dobry bon na blok ciosów. Wiesz, jak mi wejda smieciowe bony to bedzie zal troche zmieniac ich bo mam blok ciosow ktory daje wiecej niz def. Prosze o kolejne propozycje z uzasadnieniem./ Dla Ciebie Plus, Przemysle to sobie

sygnlamborginipro.png

Opublikowano

Ja bym dał w żela jak wejdzie ci na trupy 20% to też trochę dużo wart :D

ps. Skąd ta skrzynia? Jak odebrać? Pierwsze słyszę o jakimś prezencie na nowy rok

Opublikowano

Ja bym dał w żela jak wejdzie ci na trupy 20% to też trochę dużo wart :D

ps. Skąd ta skrzynia? Jak odebrać? Pierwsze słyszę o jakimś prezencie na nowy rok

Otrzymalem wiadomosc na email zebym wszedl na konto. Pokazalo mi ze moge odebrac prezent. Otwierasz go 10 razy, co 30 min 1 raz

http://screenshooter.net/6591607/jvknaon

Mam 6 kont aktywnych wiec otwieram na 6 kontach

sygnlamborginipro.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...