Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge zalogować sie na stronę

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Ja mam problem mam 12 lvl chcialem sobie kupic premke i dupa nie wiem czemu nie mogę się zalogować na to konto na stronie o co chodzi wpisuje login taki jak przy logowaniu do gry i haslo też nie moge wiąść przypomnij haslo ponieważ kiedyś załozyłem to konto (Byłem mały) i zapomnialem passów i własnie tak sobie wpisywalem byle co i trafilem na to konto ale niestety cos się stało, że na strone nie moge się zalogować kilka promocodów na 2 i 3 lvla musiałem dac proszę pomocy co z tym zrobic??

Opublikowano

A co konkretnie tobie piszę kiedy logujesz się na stronie?

Jak dawno założyłeś to konto?

Spróbuj zamiast ID wpisać, adres email, na którym jest zarejestrowane konto.

32354141673387527780.png

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Spróbuję zalogować się przez e-mail. I dam edita.

Nic cały czas przenosi mnie na odzyskiwanie hasła a ja nie pamiętam hasla do emaila bo bardzo dawno został założony.

Opublikowano

propo strony tez tak miałem zaluz nowe konto poniewaz GamersFirst zapomniało twoich passów oczywiscie bedziesz mugł grac ale wszelkiego rodzaju premki i promo coda nie bedziesz mugł aktywowac jedyne wyjscie to nowe konto licze na +

Opublikowano

Jak zapomnialeś passy na e-mail to my tu nic nie pomożemy . ;)

K2 coś robiło i wszyscy ktorzy sie logowali na strone musieli zmienic haslo na nowe .

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Ehh temat do zamknięcia musze więc chwalic się bronmi i premkami na 1 lvl'u ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...