Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

2 krótkie pytania

grej33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Zamierzam rozpocząć gre na Metin2.pl s26.

Mam w związku z tym pytanie:

Czy używanie kamer moda i jego funkcji jest w 100% bezpieczne (nie blokuje hs)

Chodzi mi tylko po prostu o wgranie kamer moda i czy moge na nim grac i hs nie wykryje go?

Ostatnio zbanowali mi 3 konta i to chyba nie na zasadzie że mnie gm przyłapał tylko tak jakby automatycznie

no i pytanie numer 2.

Chce pierw wbic jakiejś postaci 35lv i nią troche zarobić, kogo polecacie.

Musi być to postac którą najszybciej i najłatwiej wbije ten 35lv

Sura WP czy Body ?

prosze o pomoc :)

Opublikowano

1. Nie jest bezpieczne ponieważ grozi ci za to ban i łatwo mogą ci udowodnić używanie jak nie blokujes HSa

2.Polecam wojownika Bodego jest bardzo dobry do zarabiania ;)

NIE MA

Opublikowano

okej, raz w życiu grałem bez hacków na PLu (jest się czym chwalić ;D) i odniosłem osobisty sukces wbijając 70lv helerowi. Ok nie ma co...

Trzeba grać bez hacków, uczciwie i w koncu bez zmartwien że mozna dostac bana :)

Dzięki i powodzenia.

PS. jest ktoś chętny na wspólną gre? przygode? :P s26 !

Opublikowano

1. Lepiej nie graj na modzie lecz ja grałem tylko na shopie i konto mam nadal bez bana... Ryzykujesz, nie jest to bezpieczne

2. Wojo Body super postać polecam, na ten serwer szczególnie

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Na kamer modzie nigdy nie jest bezpiecznie i zawsze możesz wyłapać bana, bez blokady hs ani rusz.

Co do postaci to polecam sure wp.

Opublikowano

1. Ja tam grałem przez 2 lata na nim i 0 banów za moda. Kolega miał 81 mentala i nagle dostał bana, bo sprawdzili logi na zawsze.

2. Ja polecam WP ponieważ mało osób nią gra. Tańsze KU. Wbijesz ostrze na G i masz ok. 300 ataku, a Body = droga aura. To gdzies m5 będziesz miał, jest to ok. 250 ataku. Ale w WP masz jeszcze strach/zbroje co daje dużo obrony. Jednak w pvp jest cienki. WP postać tylko do expa. Jak chcesz pvp jeszcze jakieś to Body bierz. Ale ja ci polecam Mentala od siebie, dobry w pvp i expie.

Opublikowano

to jak chcesz isc na 35 na metki to bodym

robisz boja

wbijasz aure i berek na M i bijesz

chociaz nie wydaje mi sie ze znajdziesz jakiegos metka ^^

1363095337-U286162.png
Opublikowano

1. Blokada HS'a zamuje 2 minuty, wszystko jest w oknie GUI - łatwo, szybko i bezpiecznie.

2. Wojownik Body. Jeżeli chodzi o skille - punkty rozdajesz tylko w dwa skille - Aure Miecza, Berserk. Aura Miecza musi wejść na M1 na 17.

Opublikowano

gram bez wspomagaczy to juz postanowione! :P

mój cel to od dzis do maja czyli jakies 4 miesiace zrobic takie lajtowe eq typu fms+9 30%sr smiertelna+9 i całę eq +9 podstawowe branse srebrna, ebo, zelek :)

Jezeli się uda będe zadowolony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...