Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] G1 CREDITS

wilczekiller

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Możliwe że ten temat już był ... ale nie umiałem go znaleźć ... więć założyłem nowy..;)

Mam parę pytań dotyczących G1 CREDITS .:

1.Mam do dyspozycji ok. 2600 g1 credits. Mam 9 lvl i chcę kupić gold famas w MarketPlace. Czy jest ominięcie lvl-u..?

2. Oraz jeżeli chcę kupić tego Famas GOld w MArketPlace czy jest ominięcie Slotu..? Albo Gold Dual Scorpion na 8 slot..? Czy ominie mi slot..?

Opublikowano

Witam . Możliwe że ten temat już był ... ale nie umiałem go znaleźć ... więć założyłem nowy.. ;)

Mam parę pytań dotyczących G1 CREDITS .:

1.Mam do dyspozycji ok. 2600 g1 credits. Mam 9 lvl i chcę kupić gold famas w MarketPlace. Czy jest ominięcie lvl-u..?

2. Oraz jeżeli chcę kupić tego Famas GOld w MArketPlace czy jest ominięcie Slotu..? Albo Gold Dual Scorpion na 8 slot..? Czy ominie mi slot..?

1. Tak, wszystkie przedmioty z marketplace są na obojętny lvl zresztą ja też teraz na 4 lvlu z gold famkiem biegam

2. nie za bardzo rozumiem pytania, famas jest na 3/5 slot więc bez problemu na 3 th można założyć a gold scorpy są na 8 slot i razem z kupnem scorpów dostajesz 90 lub 180 dni 8 th slot czyli na czas trwania scorpów w ekwipunku. Famas gold NIE jest na 8 slot tylko na 3/5 slot

Opublikowano

O to mi chodziło. Czy jest ogólnie omienięcie Slotów...na czas kupna tej broni... ;) Dzięki wielkie.. Masz like it.

A powiedz czy opłaca się kupić wszystkie bronie naraz te które zaraz ci wymienie..? I jeszcze mam parę pytań..?

1.MP7A1 Cheetah Edition ( Medic i Engineer... ) ????

2.Dual Scorpion ( Medic i Engineer ...) ????

3.Gold Dual Scorpion ( Engineer i medic ) czy tylko engineer..?

4.Famas Gold ( Assault ) .;d

5. MiniGun M134 ( HEAVY TROPER) ;d

Opublikowano

nie dostaniesz like it.... Kiedy kupuję w MarketPlace ... np. M134 Minigun na 5 slot wtedy mi się odblokowywuje ten 5 slot na czas trwania MiniGuna..l;d Tak samo jest z 8 slotem..;d Na gold dual scorpio...;d Nie dam ci Likaj..;d

Opublikowano

@UP nie masz racji, 5th slot sie dostaje tylko i wyłącznie przy premce ! Razem z bronią możesz dostać tylko 8th slot a przypadku adrenaliny staminy flashy m14 i boxów dostajesz 6th slot. Więc jak kupisz miniguna, a nie masz premki NIE DOSTANIESZ 5th SLOTU! :)

Opublikowano

Ale to tylko 5 slot..? Mi się nie odblokowywuje...? Przecież jak kupuję w MarkePlace to niby się odblokowywuje...??? Chyba założe nowy Temat...:( Żeby się dowiedzieć..?

Opublikowano

5 slot ci się nie odblokuje przy kupnie broni.Jedyne skąd 5 slot możesz wziąść to kupić premke.

Nic tu nie będzie !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...