Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

XenoxMT2 [Dedyk][Pl]

pupu254

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 113
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Dostać się na tą stronę to jakaś masakra -.^

Doda ktoś bezpośredni link do clienta?

Jest jakiś patch do starego clienta?

noirsig.png
Opublikowano

"Serwer nie działa bo przez przypadek sieć wywaliłem komendą i dopiero na wieczór zacznie działać. Za ten czas poprawie to co mogę i upnę wam klienta na wrzucto.pl, gdzie będzie wszystko spatchowane"

Informacja od Pawemol na forum.

Jasio90.png
Opublikowano

moglby ktos podac link do forum xenoxa? a i pytanko czy client ktory zajmuje 876mb ktory jest do sciagniecia z ,,depositfiles,, to ten ktory dzis zostal dodany po up-ie?

Bardzo bym prosil o pomoc bo mam spory lv i dobre eq a client bedzie mi sie sciagal cala noc lub dzien i chce wiedziec jak najszybciej

dobrze by bylo jakbyscie dodali linka do new clienta tego po dzisiejszym up-ie bo mi niestety stronka nie dziala;/

Opublikowano

Nie ma 2k Exp.

Nie ma 2k Drop.

Nie ma 2k Yang.

Jak by był 2k Yang, Drop, Exp. 15 minut 250 lvl. 15 minut około 2kkk yang. 15 minut i np z metka jakieś około 50 itemków by dropło... Kto się ze mną zgodzi Klikać "Lubię To"

2k% exp= 200 x

2k% drop=200x

2k% yang= 200x

Tak to wygląda bo % to nie znaczy ze 2k exp tylko 200 exp

Opublikowano

wrzućcie to na innego hosta bo jak próbuje pobrać to z wrzuć to to pisze że że pobieranie zacznie sie od 1s do1 min czekam 1 min i wyłącza mi stronke ;/

Opublikowano

ja mam takie pytanie jak pobrałem wczoraj clijenta 1,1 gb to on jest dobry czy musze jeszcze jakiegoś innego pobierać ?

Opublikowano

Pawemol12 napisz wkońcu co jest grane z Gondorem bo dużą część osób już wkurza to że xenox jest on a gondor nadal off i niema żadnego info na temat tego kiedy będzie on i czy wogóle będzie on !

Opublikowano

pobrałem clienta który waży 1,1 gb musze ściągać jeszcze 2 parta? + wrzuć to na inny serwer bo z tego wrzuć za nic nie idzie ściągnąć tylko ch*j mnie strzela -,-

Arcymistrz
Opublikowano

Pawemol może ty pomożesz bo twój support nie pomógł mi za bardzo

Otwieram stronke gdzie jest nowy klient klikam Pobierz Plik czekam czekam a po ok 30sec+ wywala to że nie mozna się połączyc

PomozesZ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...