Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy sądzicie że dziewczyny grające w MW3 są dziwne?

Nayia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W czym to jest dziwne.?

Dokładnie ja też gram i mi się to nie wydaje dziwne, śmiesznie się przy tym spędza czas xD

Opublikowano

Dziewczyny grające w gry takie jak CoD lub w samego CoD'a to takie, które nie boją się np. tego żę jakiś chłopak zacznie im wrzucać takimi słowami jak: "Ale lamisz, nie umiesz grać". W rzeczywistości taka dziewczyna mogła by rozwalić niejednego dobrego gracza "chłopaka" w grze 1:1.

Więc wg. mnie dziewczyny grające w CoD'a i gry tego typu są normalnymi fajnymi dziewczynami, które także próbują wypróbować świat gier komputerowych, a nie tylko imprezować i malować się cały dzień.

Fan Call of Duty "od początku do końca".

71177835510520465939.gif

Opublikowano

Nie no dlaczego chętnie bym poznał taką dziewczynę. :ninja:

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Nie uważam się za dziwną grając w cod-a :D Z resztą bywa i tak, że w kilku rundach mam całkiem przyzwoite staty. Póki co, rekord wynosi 34:4 :P

WBIOJVy.png

Opublikowano

Jeszcze nie widziałem ani nie słyszałem podczas gry w cod'a mw3 dziewczyny :) . Czasem miło by zobaczyć "babkę z karabinem w reku" :D .

Zgadzam się z powyższymi wpisami kolegów ... Nie musisz być mężczyzną by móc zagrać w COD MW3 :) . Wiec nie wiem czy może być coś dziwnego ...

Nie zrozumiem jednak tego np: że dziewczyna będzie grała jednak w grę w którą nie umie grać :D ... w ten sposób utrudnia grę innym :P

d35b0db6ad0fd.jpg

Opublikowano

Nie mam nic przeciwko,gram w mw 2 i też grają dziewczyny,fajnie się z nimi gra,tylko wiadomo rozpraszają i wtedy ma się słabsze staty :)

35684.gif

b7fc7150386b39e1289a965.png

Pomogłem? Daj

likexf.png w tym poście.

Przyda się. !!THX!!

Opublikowano

Heh, jbc mnie spotkacie pod nickiem NekuciaPL, jak taki widzicie to wiedzcie że to dziewczyna ;D

beznazwy1kopiado.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...