Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam]Plugin Minecraft

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem, iż szukam plugin dzięki któremu jak się np przejdzie przez dany klocek pojawi się info. np ** Witaj na arenie (na błekitno)

Oraz pluginu na pół płytkowy śnieg taki jak na MyCraft S1

:D

Opublikowano

przy pomocy flagi w worldguard ustawisz welcome tekst

śnieg nie wiem nie widziałem

jeśli nie znasz się nawet na podstawowych pluginach daj se spokój z serwerami

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/444360-tutworldguard-flagi/http://www.mpcforum.pl/topic/444360-tutworldguard-flagi/

Ten tut pomoże Ci ustawić wiadomość powitalną

1377430129-U769346.png
Opublikowano

Znam się na pluginach posiadałem 4 serwery dedykowane i kupuje 5 znam sie na Permissions i innych tylko tego nie mogłem znaleść

Dziekuje za pomoc :)

Opublikowano

:D nie chce się z tobą kłócić ale nigdy ci nie uwierzę, że masz nawet 1 dedyk tylko zależy co masz na myśli przez słowo dedyk może inaczej VPS to nie dedyk jak byś miał tyle dedyków to byś miał na tyle wiedzy, żeby poszukać w dokumentacji tego pluginu bo byś wiedział że istnieje wiele flag do regionów

i nie kreć nas tu że masz bo na twój nick w google nawet wzmianki nie ma o jakimś dobrym serwerze a nie uwierzę że nie powinno być

także niech nikt nie próbuje się chwalić że ma takie nie wiem jakie serwery bo to wszystko da się sprawdzić

Opublikowano

Dobra miałem 4 ale z takim typkiem a 30 stycznia kupuje wlasnego chcesz to ci podam IP jak kupie

Jest tam filmik z mojego serwa dedyka obejrzyj sobie i Info na temat kolejnego Moj nick TheMarexPL Mialiesmy 4 dedyki i jedna mapke wiec nie krecilem 4 fimlmow i dalem ostatnie IP jakie było ale serwery padły Dlatego kupuje kolejny! Jak nie wierzysz to nie chcesz to ci potem dam IP !!!

Opublikowano

:D sorry ale to wygląda strasznie

autorskie skrypty, grafika i pluginy

oficjalnie planujemy start na 1 lutego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...