Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyt2

Q4arlk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
lduzie to dzis znalazlem na forum chinskim zzyt2

o Dzisiaj znalazłem na oficjalnym forum ZZ :

Dropped na lądowanie, a teraz gracze mogą nie Chodź!

请大家不要着急.关于掉线问题解释! Proszę się nie obawiać. Dropped pytanie w sprawie interpretacji!

刚才一直掉线 经过检查``原来是老外搞的鬼。 Został spadła tylko sprawdzone był to obcokrajowiec zatrudniony w `` ducha.

估计是嫌我把他们的号删了。 Szacunki są zbyt Mam postanowiła uczynić. 呵呵 Ha ha

已经封闭了老外IP 不让他们进入游戏了! IP został zamknięty dla obcokrajowców, aby wejść do gry, nie pozwalając im!

大家安心内测吧! Daj nam wewnętrzną spokój!

关于无法登陆游戏的玩家解释! Lądowanie na gry nie da się wytłumaczyć! 因为我们现在只对中国IP的玩家开放 Ponieważ jesteśmy tylko gracze z Chin, otwarcie IP

大部分玩家都可以正常进入游戏.只有少部分为再国家统计IP的地方不能进入 Większość graczy wprowadzić gra może być normalne. Jedynie niewielka liczba krajowych statystyk dla IP, a następnie nie mogą wejść do lokalnych

这个主要包括新开的网吧和新增加的线路。 Dotyczy to głównie nowych kafejek internetowych, czy też nowe linie. 请留下你们的IP! Proszę zostawić IP!

我们在1个工作日内帮你们开通IP 保证大家的公测游戏质量! Jesteśmy dni roboczych w otwartej IP w celu zapewnienia wysokiej jakości naszych otwartej wersji beta gry!

请大家互相转告! Proszę互相转告!

Troszkę źle przetłumaczone.

mało co z tego rozumiem ale widać że nie pogramy :<

sygna21.png

• Odpowiedzi 708
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja się loguje ale nie mogę na postać wejść bo mnie wywala :/

Opublikowano

Udało mi się konto na zzyt2, uruchomiłem spolszczenie - bład podczas łaczenia O_o.

Teraz wkleiłem łatke do chińskiego metina, uruchamiam - bład podczas łaczenia z serwerem ! No fuuuuck !

Wy też tak macie ?

Jeszcze spróbuje przez chińskie IP.

@Edit

Przez chińskie proxy też tak samo.

A u waaas no ?!

78934f0ad7949194.gif
Opublikowano

i tak serer byl do dupy ciescze sie ze zablokowli polski IP bo nie trace na niego juz czasu jak w tym sens jest ze ma sie postac 1 dzien pozniej od nowa robic serwer jest po to zeby sie na nim bawic a nie czegos osiagnac ...a ja takich serwerów nie lubie

sorry za błedy nie chciało mi sie wcisnąć alt

Opublikowano

nawalony nie martw sie serwy powstaja jak grzyby po deszczu wiec odciaza pozostale

(nie podoba mi sie koles z twojego avatara bo nie posiada czegos takiego jak honor)

Jeśli też nie znasz Szymka i nie wiesz dlaczego dostał moda wklej to do swojej sygny!
Opublikowano

W Corruptor龙驹22 sierpnia oficjalnie otwarte beta godzinie 20 w nocy!

公测ustawienia są następujące:

练级sklepy sprzedające różnego rodzaju podstawowe wyposażenie wymagane (25 -30 poziom)

Mall sklepu sprzedasz najróżniejsze rzeczy, przedmioty kłopotliwe.

S & P S & P do wiecznego książki odlewania różnych umiejętności nauczyłem玄铁centów fasoli przodków przeklęty porady dotyczące bezpieczeństwa

Na szczęście, entuzjazm maski trzeciego złote pierścienie i inne przedmioty ręcznie języka. Usunięto z wszystkich wydatków miasta kłopotliwe.

Urodzony poziomach: dostawy pkt Centrum 100W.

Doświadczenie ustawienie: 120 razy. Otworzyć 104

Open 80 zbroi aktualizacji

Szczególne aktualizacji w następujący sposób:

Shura biały. Bóg był z przodu transformacji: prawdopodobieństwo sukcesu z 50% po awarii towarów znikają!

Zapotrzebowanie na materiały: 1 +9 czarny: 2 biała perła Blue Pearl perłą dwóch Yan 2

+1 Transformacji, otwarcie skale. +1 Stone Weng sprzedaży ryb. Można go kupić kamień smashing +5

Synteza Lokalizacja: Biała ustawy Shura

Zniesienie kłopotliwe zestaw materiałów. Oprócz +7 transformacji. +8. +9 Perły potrzebę zniesienia wszelkich innych materiałów rzeczy.

Gra z jak najmniejszym stopniu materiałów wybuchowych także zmniejszyć obciążenie na serwerze!

Sory ale nie pisza nic o obcokrajowcach ;P

ZDEJMIJCIE ZE MNIE JAKIEŚ %%

Opublikowano

Chujowo Troche Ze Nie Dziala Ale Coż Ja Gram Na Mymetin2 i jakos leci

Nawalony Po Co Masz W Sygnie Metin II to szajs??? jak szajs to wypierdalaj z tego dzialu i idz na tibie

bartes.png

Sygnaturka by Vented

34793.gif

33308.jpg

33525.png

Opublikowano

Normalnie barany.

Serwer działa tylko wszystkie konta pousuwali.

Ja założyłem konto od nowa i teraz gram choć już bez tych wszystkich wczorajszych dogodności, jest tak samo jak na s1.

imetin_logo.png

Opublikowano
Normalnie barany.

Serwer działa tylko wszystkie konta pousuwali.

Ja założyłem konto od nowa i teraz gram choć już bez tych wszystkich wczorajszych dogodności, jest tak samo jak na s1.

O czym ty mowisz?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...