Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zzyt2

Q4arlk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh ja miałem 22k Hp w wszystkim 2,5k no lol może już nie będzie resuw wartoo zrobić dobrą postać jakaś zabawa jest z gry na wingm syriuszkę +8 stall +8 80 lvl też już nudne mój nick na winm 018 pisać podexpie wszystkich

• Odpowiedzi 708
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Gdyby sie tyle kurwa dzieci nie zarejestrowalo to bym mial swoj 98 lvl a tak to chuj jakiś idiota dał rej i download i chuj server padł przez jebane lagi reset zrobili to 88 lvl stracilem ale dzis 98 i po chuj ja sie meczylem z tym teraz jak znajde kozacki server i nie bedzie zadnych tutow to bedzie git ale jak jakis zobacze to zabije........................................................................

47a2cebcf2f4df95.png

Opublikowano
nie wiem co wy odpierdalacie na tym serwerze ale ja caly czas gram i ani razu nie zbugowali mi postac ^^

to niedługo odpier***isz ze zbugowaną postacią

narazie masz farta

Moje gg://8312187

Prośba o pisanie linków w

UP na przeklej.pl

Rozdaje zaproszenia na lockerz.com

Opublikowano

Jak Was to tak denerwuje to nie grajcie, bedzie lepiej dla wszystkich...

@EDIT: Już drugi syriusz +9 poszedł się pierd****... Niewiem, po jaką cholere te nooby robią tuty na rejestracje? Nic, tylko im teraz podziękować. Zwalili całego serwa, bo piszą dzieci po Polsku w shoucie i się potem dziwić, że mamy res postaci...

P.S. Gra ktoś jeszcze na lw.yt2sf? Może bym tam pograł...^.-

Modna sygnatura.

Opublikowano

@vinerix2444: Metalem, chyba za 6 razem wyszło ^^

@All: Nie piszcie na shoucie po Polsku prosze Was! Niewiem jak inni, ale ja chce jeszcze tam pograć...

Modna sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...