Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT]MultiClient

bartek9505

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam

Przedstawiam wam MC do LC ;p

Wystarczy: przejść do folderu LC, w moim przypadku : C:\Gry\LC

Następnie przejść do folderu Bin, odnaleźć plik Nksp, utworzyć skrót do pliku.

Klikamy na skrót i właściwości, znajdujemy rubrykę element docelowy (C:\Gry\LC\Bin\Nksp.exe)

i po spacji , dopisujemy 4022 na końcu skrótu.

Powinno to wyglądać tak : C:\Gry\LC\Bin\Nksp.exe 4022

Sprawdzone na 777, Destiny, Ep2

Edytowane przez bartek9505
Opublikowano

Ten multi chodził mi na pl jakies 2 lata temu xD Stary ten multi

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Nksp.exe" 4022 zapomniales o apostrofie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano (edytowane)

Nie działa, może to przez nowego patcha w Destiny, tak czy owak gdy klikam zastnosuj, wyskakuje mi że "nazwa nie prawidłowa" i nie chce mi zatwierdzić wprowadzonej zmiany.

Poprawka, źle wpisałem, ale teraz już zgodnie z tym co napisaliście powyżej ale i tak wyskakuje mi przy uruchamianiu gry że nie może się uruchomić.

Edytowane przez MacR4
Opublikowano

hmm a uruchamiasz z tego utworzonego skróu ?

Mój komputer:

Opublikowano

hmm na jakim lc chcialeś to uruchomić na lc pl ten multi nie chodzi

Mój komputer:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Nie chce zakładać nowego tematu więc napiszę tutaj.

Nie działają mi te sposoby na Destiny ale na LC777 działa. I teraz co zrobić żeby i na destiny zadziałało.

Dostaje ten sam komunikat o błędzie co Mariuszek321.

Znalazłem rozwiązanie problemu oto ono: http://uploading.com/files/3b7fm69a/LastChaosPatcher_inkl_Updater.rar

Sprawdzilem nie ma trojanów ale nie wiedziałem jak wkleic tu wyniki skanu.

Testowałem tylko na destiny LC.

Edytowane przez Kartoflarz
  • 2 lata później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...