Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Famas G1 5 slot ;)

Potnou

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć . Dzisiaj kupiłem famasa golda przez g1 .

Chcę kupić jeszcze normalnego famasa na G1 . I chcę się dowiedzieć czy jak kupie tego famasa czarnego za bodajze 499g1 . To dostane 5 slot gratis ?

Dzieki z gory

Opublikowano

Nie skąd o tym pomyślałeś :D ?

Był bug na Winchester że jak się kupiłeś Winchestera z MP to dostałeś też 5 th no ale ten bug już nie działa

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

5 slot dostajesz przy zakupie premki gold . Ewentualnie jeszcze dziala na premium silver .

Inaczej nie da rady . Najlepszy sposób to premium gold na 3 dni i przy końcu premki usuwasz 5 slot i kupujesz za dinary i masz na 30 dni

Opublikowano

5 slot dostajesz przy zakupie premki gold . Ewentualnie jeszcze dziala na premium silver .

Inaczej nie da rady . Najlepszy sposób to premium gold na 3 dni i przy końcu premki usuwasz 5 slot i kupujesz za dinary i masz na 30 dni

W premce na 3 dni nie da się usunąć i kupić jeszcze raz/... jak nigdy nie miałeś premium to się nie odzywaj... Tylko w premce na 30 dni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...