Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PolskiManiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam was, czy ktoś wie czy w końcu powstanie ten serwer nostale który miał powstaćć w połowie grudnia lub jaki kolwiek priv ? :( Jeżeli są jakieś już obecnie DZIAŁAJĄCE prosze o linki :)

Opublikowano

słuchaj, powiem tak : żal jest mi ciągłego powstawania takich tematów. Jak priv powstanie to na mpc napewno ktoś napisze. PS. obiecuje że po kilku dniach napisze ci na PW jak sie nie dowiesz. Ten Righ to noob, mówił tak żeby liki zebrac. A więc proszę cię o nie spamowanie z takimi tematami ;)

Opublikowano

...

Nie mam sił ..

Ile razy o to będziecie jeszcze pytać ?

Nie ma i nie będzie

Ktoś sobie wymyślił po prostu bajeczkę o tym , że jakiś tam serwer będzie bla bla bla..

x

Opublikowano

Dzięki Berserker ;), a co do cb harnaś to był server, ale nie legalny i obecnie przeszukuje od dłuższego czasu internet i wszytkie serwery to fake więc się pytam :). Poza tym jakbyś łaskawie chciał się dowiedzieć, to wystarczy spojrzeć ma moją ilość postów tutaj i od razu się dowiesz, że nie mam zbt dużej wiedzy na ten temat, bo gdybym ją miał to bym się nie pytał :). Prosze o zamknięcie i jeżeli tylko nie ja uznaje, że post harnaś'a to spam to o danie mu ostrzażenia za to :).

Opublikowano

hmm. nawet zapowiadasz się na wibitnego usnera lecz harnaś to spoko gość, go też denerwują takie posty bo każdego dnia powstają ok 3 tematy tego typu. Chyba moderator powinien Napisać Że nie ma Privów do nostale. Privek może powstanie lecz za nie szybciej niż miesiąc. Jestem pewien, 2-3 dni i na mpc jest info o privie. codziennie zagladam na elite a więc jak coś to was poinformuje. Ps. ja też jestem tu nowy.

PLZ do zamknięcia

Opublikowano

Dzięki Berserker ;), a co do cb harnaś to był server, ale nie legalny i obecnie przeszukuje od dłuższego czasu internet i wszytkie serwery to fake więc się pytam :). Poza tym jakbyś łaskawie chciał się dowiedzieć, to wystarczy spojrzeć ma moją ilość postów tutaj i od razu się dowiesz, że nie mam zbt dużej wiedzy na ten temat, bo gdybym ją miał to bym się nie pytał :). Prosze o zamknięcie i jeżeli tylko nie ja uznaje, że post harnaś'a to spam to o danie mu ostrzażenia za to :).

[...Że był to wiem , ale jak byś trochę rozumku użył to byś się domyślił że chodzi mi o ten serwer co miał powstać w grudniu

;)

Że serwery były to ja wiem ..np : 99nos ;]

A jeżeli ci chodzi , że jestem trochę nie miły ..to wybacz , nie każdy jest taki sam...]

[..Dziecinne..]

hmm. nawet zapowiadasz się na wibitnego usnera lecz harnaś to spoko gość.

Komplement ? ;]

x

Pomocnik
Opublikowano

Nie ma prywatów i nie będzie w najbliższym czasie .

@Up

Berserker kurwa spamerze . -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...