Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ThydronMT2 [Dedyk]

Thydron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

kur trojany w Cliencie co za bot nie pobierać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

/AceBoy: Proszę bez takich sygnatur

Opublikowano

WAŻNE ! Uwaga na dwóch graczy z Shinsoo : Shayen oraz AdixBuff, chodza w v2 i nie pozwalają expić . Od około godziny expie sobie na jednym spocie a oni podchodzą a oni mnie ubijają. napisałem odejdźcie bo spot zajety ale oni : won i ubijają dalej. Jeśli GM nie wierzy może sprawdzić w swój sposób .. Uwaga na tych graczy oraz prosze z całego serca o ukaranie ich..

AdixBuf* przepraszam

Opublikowano

Żeby pobrac klienta lub patchera z tego hostingu trzeba poczekać tyle minut ile pisze pod Save File to... your computer i jak będzie napis download czy jakoś tam nacisnąć

cristiano_ronaldo_by_hector_elrojo-d62sr

Opublikowano

ludzie co to za pacher?? jak to w ogóle ma spachować metka bo mi znaki zapytania wyskakują jak klikam start :/

"Dare to be great. Dare to be powerful beyond measure."

Opublikowano

czemu mi sserw nie dziala i stronka?

No chyba nie myślałeś ze grasz na dedyku?? Takie są oblicza gry na serwerach no-hamachi raz jest raz go nie ma.

Nowe mapki nie najgorzej kolorystycznie ale reszta prezentacji pozostawia wiele do życzenia.

Opublikowano

Beznadziejny.. Zalogowałem na patchu który jest zrobiony masakrycznie.. i co kolwiek chciałem zrobic nie działało. Nawet gdy chcialem zrobić woja to mnie automatycznie wykopywało.

Opublikowano

Ogólnie w typie, dobry serwer, ale jest wiele, wiele błędów co zniechęca do gry. Do tego 20 graczy On-line porażka jak dla mnie ...

Opublikowano

Server super, błędy z klientem , mają ci co nie ogarniają .Mi jakoś wszystko działa , poza tym server jest świeży , i może ma wady takie jak np : Kd nie ma w sklepie nigdzie , ale Ha robi wszystko w tym kierunku żeby to ponaprawiać , i mieć satysfakcję z zadowolonych graczy.

Ogólnie dla mnie fajny server ; ) . Polecam , i zachęcam do gry !

nick :Shayen

ninja : Archer

Shinsoo![ReD]

A co se nie mogę ?

chooy ci do tego ?

frek2my.jpg

nick : FREK

królestwo : Shinsoo

Opublikowano

Nie wiem jak to powiedzieć .. hmm może tak WBIJAM ŚCIĄGAM CLIENTA I LECIMY Z KOXEM Panowie i Panie:*

@EDIT : Zapomniałem że te KUR*Y zamknęły MegaUpload i trzeba z Rapid'a ściągać i się sciąga tylko po 450kb/s oMG

vrjY4x7.png
by Regman

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...