Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]AOL i Darmowe SM'y

Exibit : )

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam : )

Ostatnio chciałem zarobić trochę SM'ów wykonując reklamy ...

Dokładnie to: http://www.mpcforum....00-sm-dziennie/

1.I teraz, które reklamy najlepiej wykonywać?

2.Do którego momentu trzeba je rozwiązywać?

3.Czy ze wszystkich reklam dostanę SM'y..

Największy mam dylemat co do drugie punktu.. Chodzi mi o to, że nie wiem kiedy mam przestać wykonywać daną reklamę kiedy jest ten koniec i dostanę już SM'y... Czy za każdym razem pod koniec ''ankiety'' jest coś w stylu odebrania SM'ów bo nie rozumiem... Może mi ktoś to wyłtumaczyc?

Często po wykonaniu ankiety po przetłumaczeniu wyskakuję mi takie coś po przetłumaczeniu:

Bardzo nam przykro ... choć staramy się mieć ankiety dostępne dla każdego, nie mamy, który odpowiada dziś.

Z góry dziękujemy i mamy nadzieję, że nadal odwiedzają, mamy wiele nowych możliwości na co dzień. Dziękuję za gotowość do dzielenia się swoją opinią.

Jak tego uniknąć?

Opublikowano

Witam : )

Ostatnio chciałem zarobić trochę SM'ów wykonując reklamy ...

Dokładnie to: http://www.mpcforum....00-sm-dziennie/

1.I teraz, które reklamy najlepiej wykonywać?

2.Do którego momentu trzeba je rozwiązywać?

3.Czy ze wszystkich reklam dostanę SM'y..

Największy mam dylemat co do drugie punktu.. Chodzi mi o to, że nie wiem kiedy mam przestać wykonywać daną reklamę kiedy jest ten koniec i dostanę już SM'y... Czy za każdym razem pod koniec ''ankiety'' jest coś w stylu odebrania SM'ów bo nie rozumiem... Może mi ktoś to wyłtumaczyc?

Często po wykonaniu ankiety po przetłumaczeniu wyskakuję mi takie coś po przetłumaczeniu:

Bardzo nam przykro ... choć staramy się mieć ankiety dostępne dla każdego, nie mamy, który odpowiada dziś.

Z góry dziękujemy i mamy nadzieję, że nadal odwiedzają, mamy wiele nowych możliwości na co dzień. Dziękuję za gotowość do dzielenia się swoją opinią.

Jak tego uniknąć?

1. Każda reklama się przyda, ponieważ SM'y są cenna i czasami każda ilość jest potrzebna. Raz zabraknie 3sm, a na drugi raz 5.

2. Aż nie przyjdzie wiadomość na e-maila lub nie będzie napisane że dobrze/pomyślnie wykonałeś ankietę.

3. Nie, ponieważ nie zawsze spełniasz wymagania sponsora.

4. Nie da się tego uniknąć czytaj punkt 3.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...