Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kbot/Konfy

YOKYO

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej

Przeszukiwalem Forum juz wiele razy ale niestety nie doszukalem sie tego czego szukalem.

Glownie to prosilbym kilka osob o dokladnym opisaniu mi jak ustawic Kbotka na:

-dk

-mk

-StruneRy

-x-2;x-3;x-4 (mapa)

Aby zbieral najwiecej jak sie da ;]

A moj drugi problem to Konfiguracje Moj obecny statek to Vengeance FE

Typy konfiguracji jakich potrzebuje to:

-na botka x-8 i x-2 tak aby zdazyl uciec ;]

- i jakies na solowke ;]

Plusiki dla kazdego ktory napisze sensowna odpowiedz i bedzie oryginalny ;]

//zły dział

#Przeniesiono do głównego działu Dark Orbit

/Q

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Na streuneRy i 1 gale to najlepiej dwie szybkie konfy ucieczkowe z osłonami w dronach.

Nom moja dotychczasowa ogolnie jest taka:

1: statek 15lf3 10napedow 2 oslonki lf3 w irkach i 2 oslonki

2: statek 15lf3 10napedow oslonki w irkach ;]

teraz latam na takich:

1: statek 15lf3 9napedow 1oslonka// irki 2 oslonki reszta lf3

2: statek 15lf3 10napedow oslonki w irkach ;]

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

Jak nie będziesz miał 2 osłonowych to często będziesz padał. Mówię Ci - ustaw sobie lepiej full osłony w dronach i full napędy na statku na dwóch konfach.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Tak ale pomysl tez o zysku...

Ok ustawilbym te oslonki na 2 konfach i bym mial 1k/h wiec nie oplaci mi sie ;/

Vega jest szybka + stabilna i bede w domu...

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Opublikowano

To sobie odlicz czas na naprawy i połączenia bota i wyjdzie ci bardziej na minusie. Teraz, gdzie hity z białki spokojnie sięgają do 90k to nie problem jedną konfe zjechać w kilka sekund.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

ja zawsze mialem 1 konfe bojawa czyli max laserow i oslon na statek, max laserow w drony, co na mapie x2 kazdego aliena zdejmowalo na 1 hit z lasera( nie liczac bossow) a 2 jakby co full speed na statku i full oslon a drony i wychodzilo na x-2 ok 2,5 tys uri na 1 h dodam ze byl to golec bastion

dodam latalem na pbdobot ktory umial omijac wrogie statki, co z pewnoscia zmniejszalo szkody zwiekszajac zyski

probowalem tez to samo z petem kamikaze na roznych mapach jednak sie slabo sprawdzalo( pet jest dobry jedynie na kubiki) reszta sie srednio oplaca, tzn wszystko kreci sie okolo 2,5 tys uri(jak dobrze pojdzie, bo czasem bywa i 1800, a czasem ze 3500) na 1 h po odjeciu paliwa zreszta chyba na kbocie nie da sie peta odpalic;d

Opublikowano

ja zawsze mialem 1 konfe bojawa czyli max laserow i oslon na statek, max laserow w drony, co na mapie x2 kazdego aliena zdejmowalo na 1 hit z lasera( nie liczac bossow) a 2 jakby co full speed na statku i full oslon a drony i wychodzilo na x-2 ok 2,5 tys uri na 1 h dodam ze byl to golec bastion

dodam latalem na pbdobot ktory umial omijac wrogie statki, co z pewnoscia zmniejszalo szkody zwiekszajac zyski

probowalem tez to samo z petem kamikaze na roznych mapach jednak sie slabo sprawdzalo( pet jest dobry jedynie na kubiki) reszta sie srednio oplaca, tzn wszystko kreci sie okolo 2,5 tys uri(jak dobrze pojdzie, bo czasem bywa i 1800, a czasem ze 3500) na 1 h po odjeciu paliwa zreszta chyba na kbocie nie da sie peta odpalic;d

W kbocie petka da sie odpalic.. ale zeby miec full oslonek na statku to az tyle mi nie potrzeba bo bede padal za kazdym razem. Trzeba jakos ustawic tak oslonki aby wytrzymaly atak z zaskoczenia

Pomoglem daj LIKE IT ;]

kbotuserbar9ni9.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...