Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z natherem na multi

Cristiano.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka,

Napisałem ten temat, ponieważ mam problem z netherem na miom serwerze no-hamachi. Zacznę od początku. Pobrałem pliki serwerowe Free Build By Mąka. Po 2 dniach grania z bratem i kolegami chcieliśmy się wybrać do netheru ale nie udało się. Po wejściu do portalu na chwile się znika i pojawia w tym samym miejscu na świecie. Próbowałem tworzyć nether za pomocą multiverse ( nie wiem czy dobrze napisałem nazwę pluginu :P) ale po stworzeniu netheru w multiverse wywaliło serwer. Serwer udało mi się znowu włączyć ale nether nadal nie działa. Możecie coś poradzić ?

mg7k04q.jpg

Opublikowano

Może te pliki są jakieś popsute ? weź jakieś inne ? nawet weź te z www.minecraft.net

Pliki minecraft.net to nie bukkit... o.O

Ten plugin jest nieziemsko upierdliwy. Jeśli z niego nie korzystasz to go wywal. Jak go potrzebujesz to wyrzuć wszystkie pliki związane z nim i spróbuj wgrać stąd:

http://forums.bukkit.org/threads/edit-misc-tp-fun-multiverse-2-2-world-management-bukkitdev.3707/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...