Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Walczymy!] Napisz Petycje o nie podpisanie AKTA.

Włochu13

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jest ktoś z okolic Zamościa i idzie jutro na protest pod ratusz?? Jeśli tak to pw. dogadamy się gdzie się spotkać itp. (dzieci niech nie piszą, nikt ich nie będzie pilnował)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

Jest ktoś z okolic Zamościa i idzie jutro na protest pod ratusz?? Jeśli tak to pw. dogadamy się gdzie się spotkać itp. (dzieci niech nie piszą, nikt ich nie będzie pilnował)

benqy sam jesteś dzieckiem :P

Opublikowano

A więc tak tylko tyle co moge w tym wątku napisać: (cytat) "To już jest koniec, nie ma już nic, możemy iść jesteśmy wolni, bo nie ma już nic" (Elektryczne Gitary). Jutro na strajki będzie za późno, jak już podpiszą to nie odwołają nic. Pozdrawiam MPC Fighter.

Opublikowano

a ja mam wszędzie daleko od protestów :(

piotruś jak chcesz obradować w krakowie to przykłuj im się do drzwi oblej się benzyną i groź, że się podpalisz jak acty nie odrzucą

Opublikowano

@up

NIESTETY ALE JUŻ PODPISALI ACTA :(

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

podpisali ale nie wprowadzili jeszcze nie jest zapuźno nie można się poddawać trzeba walczyć do upadłego. Jarzeli wprowadzą ACTA to ja sie zabije :unsure:

niech nasz Premier pamięta "Anonymous Never ForGive

1327576046-U382840.png

Opublikowano

Przeżywacie......

już jest acta, a zmian nie widać :)

Tak naprawdę to nie jest to co sobie myśleliście.

Co ty myślisz że dziś jak podpisali to wszystko od razu się zmieni?? pogieło cię.

Zanim to zatwierdzą to trochę minie ,mogą uspokajać społeczeństwo i obiecywać złote góry a zrobią i tak jak wygodnie dla nich będzie, nie dla reszty^^

Tusk pewnie śmieje się teraz z internautów i tych całych anonymous i ma na nich wywalone postawił na swoim czego społeczeństwo mu nie zapomni...

Niech tylko do władzy wybiorą jakiegoś idiotę to mamy przewalone.

super001.png
Opublikowano

anonymus mu nie wybaczy każda stron rządowa będzie blokowana tusk nawet na kąputer nie wejdzie jak całe anonymus się na niego zwali

już nie bede pisał bo zara bedzie, że spam :D

Opublikowano

by acta weszly w zycie musza ta ustawe zaakceptowac holandia, niemcy, cypr, estonia i jakis kraj jeszcze czego nie zrobia wiec nie mamy sie o co bac:) a jak niemcy podpisza to mamy 3 wojne swiatowa :)

Opublikowano

Żeby to weszło w życie musi być ratyfikacja, do której nie dojdzie, ponieważ obrona praw człowiek i inne instytucje już się rzucają, że acta(piszcie to z małej litery...) jest niezgodne z konstytucją i ogranicza prawa i swobody obywatelskie. A tUSK zostanie wypierdolony za złamanie konstytucji...

PS. wie ktoś coś o Smoleńsku?? Bo to zaczyna nabierać sensu... Listy tUSKA, z rana w radiu coś mówili, na yt filmik wczoraj widziałem. Ech.. niech sprzedadzą ten kraj i będzie spokój...

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano

U mnie połowa komentarzy na FaceBooku jest po usuwanych z dopiskiem: "komentarz został usunięty z powodu naruszenia regulaminu przez ACTA."

ehh i żyje sie lepiej, no i *uj mamy to czego chcieliśmy, po co było na tego de*ila głosować??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...