Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem Świąteczna skrzynia

Chill Out

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hehe ja mam ok 80 kont i na wszystkich mam paczuszkeee :*

A co do tematu to pewnie nie grałeś 40 dni i konto było nie aktywne , to dlatego.

Opublikowano

Konto musiało być założone w 2011 roku.

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Mówiłem już któryś z GM napisał że paczka będze na wszystkie konta które były przez ostatnie 40 dni online.

Nie mogę znaleźć tego tematu ale możesz mi uwierzyć :D

Opublikowano

Też nie dostałem na wszystkie ale sie tym aż tak nie przejmuje ;d

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

Ja dostałem tylko na na 3 konta (bufa, dropa i postac którą gram) na innych serwerach patrzyłem na postacie których nie używam i nie miałem

To jest wina tego że nie korzystasz z kont przez dłuższy czas ;)

NIE MA

Opublikowano

Pewnie nie spełniało jakiś wymagań nie wiem jakie tam były... Lecz musiała być jakaś przyczyna.

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Oj, teraz tyle eventow typu Tombole itp. Nie masz co narzekać.

A co do skrzynek ja nie dostałem na 2 konta. Jedno konto nie było aktywne z rok, to moze dlatego :P

Opublikowano

co to za skrzynki?

Drodzy Gracze,

Rok 2011 był bardzo ciekawym rokiem w Metin2! Różnorodne eventy zadbały o to, aby ani Wam ani nam nie było nudno: akcje na Wielkanoc, Halloween oraz Boże Narodzenie, nowi towarzysze i nowe przedmioty, konkursy w społecznościach oraz przede wszystkim nasz wielki jubileusz, piąte urodziny Metin2.

Co jednak czyni z Metin2 tak wspaniałą przygodę? To właśnie Wy, społeczność, to właśnie Ty!

Chcielibyśmy zatem podziękować Wam wszystkim za Waszą aktywność w roku 2011 i nagrodzić Wasz wkład drobną niespodzianką, Świąteczną Skrzynią skrywającą cenne przedmioty!

1. Zaloguj się na www.metin2.pl do swojego konta.

2. Twój prezent ukaże się na stronie głównej.

3. Kliknij na "Przydziel teraz", aby przydzielić prezent jednemu z serwerów.

4. Wybierz serwer i kliknij na "Przydziel".

5. Po komunikacie "Przedmioty zostały pomyślnie przydzielone" zaloguj się do gry i odbierz swoją skrzynię z przedmiotów ItemShopu, które znajdziesz w swoim ekwipunku.

Oby rok 2012 był równie fantastyczny!

Twój zespół Metin2

Chcesz jeszcze bardziej zaangażować się w społeczności Metin2?

? Subskrybuj naszą oficjalną stronę na Facebook, aby otrzymywać różne ciekawostki na temat gry.

? Chcesz podzielić się swoją pasją z innymi? Na stronie Metin2 (www.metin2.pl) możesz ich zaprosić za pomocą przycisku ?Werbuj przyjaciół?, opłaca się!

Opublikowano

Wee ja mam 24 konta dostałem tylko na 6 ;/ Kumpel założył 14.01.2012r, 20 kont i ma na wszystkich feeeee !! Nie wiem od czego to zależy ;//

bez yt.

Opublikowano

Prezenty, o których wspominaliśmy, przyznawane są dla kont aktywnych. W związku z tym, otrzymują je tylko postacie, aktywne przed 17.01.2012r w przeciągu ostatnich 40 dni. Jeśli Twoje konto było nieaktywne przez ten czas, lub po praz pierwszy pojawiło się w grze dnia 17 stycznia to niestety nie przysługuje Ci prezent.

Jest to forma wyróżnienia graczy aktywnych.

Jednocześnie uprzedzając kolejna fale pytań :

Niestety nie ma możliwości by przenieść zakupiony/otrzymany w IS item na inny serwer niż wybrany. Dotyczy to graczy którzy niepoprawnie wybrali serwer przez co nie otrzymali itemów na serwerze na którym grają. By takim sytuacjom zapobiec w połowie 2011 roku na stronie gry została wprowadzona procedura przymusowego wyboru serwera. Tym samym Team nie odpowiada i nie zwraca itemów czy SM przydzielonych na inny serwer przez nieuwagę graczy.~ Muzha

Opublikowano

Nie zależy od żadnego z tych powodów które wymieniliście wyżej według mnie zależy od szczęścia bo moje 24 konta spełniają wszystkie te wymogi a i tak dostałem tylko na 6 .

bez yt.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...