Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Internet

Dabek112

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Jak podłączę routera do kompa kablem ethernet i później drugim kablem router do ps3 i ustawie all to będzie w ps3 internet?

Trzeba coś ustawiać w kompie żeby do routera płyną internet ? xD

Jak tak to proszę wytłumaczcie mi.

Z góry thx

Opublikowano

już Ci pisałem w poprzednim Twoim temacie że bez wejścia do opcji routera się nieobejdzie bo masz coś tam nagrzebane ale skoro Ty nawet nie potrafisz tam wejśc to inna bajka, problem sam nie zniknie...

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Napisz jaki masz router, bo cudownie nikt Ci nie pomoże.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Opublikowano

Napisz jaki masz router, bo cudownie nikt Ci nie pomoże.

jego router to AirLive WL-1500R, to i tak nic nie da bo on nie zna hasła, tzn klucza WEP, do opcji routera też nie potrafi wejść

819531478353821175209.gif

Opublikowano

jego router to AirLive WL-1500R, to i tak nic nie da bo on nie zna hasła, tzn klucza WEP, do opcji routera też nie potrafi wejść

U mnie wystarczyło zapałką przytrzymać przycisk reset przez 10 sekund potem się wyłaczył następnie włączył i dane do konta login: admin , hasło: brak

po resecie wszystko wraca tak jak było na początku przynajmniej u mnie

0fiz5s7s0sea1k4fzfl.jpg
Opublikowano

Ja mam livebox'a ale powinno iść podobnie ja zrobiłem tak, że przytrzymałem guzik "REG" na livebox i internet się podłączył, a masz zabezpieczoną sieć?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...