Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon z orange ?

xSeo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ,

mam taki problem bo muszę wziąć telefon z orange chodzi o te co są na orange.pl po 3zł bo one są akurat w mojej ofercie i muszę sobie wybrać .

Proszę abyście weszli na orange i powiedzieli mi który jest najlepszy według mnie Samsung Galaxy Ace ale może któryś jest lepszy np. Xperia 8 lub Galaxy mini >?

Opublikowano

Weź samsung galaxy ace najlepszy.

Właśnie też tak myślę a te telefony mają tak że masz wszędzie darmowy dostęp do internetu w nich z tym androidem 2.2 ?

Opublikowano

@nie...

Możesz się podłączyć do sieci WiFI , to będziesz miał neta za darmo ;)

Ace , ale dołożysz 26 zł i masz motorole DEFY ;)

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

@nie...

Możesz się podłączyć do sieci WiFI , to będziesz miał neta za darmo ;)

Ace

Nie znam się na tym ale po prostu chodzi o to że musi być router w pobliżu ;/ ? A nie da się tak żebym miał zawsze neta bez routera nawet raczej to jest normalne ale chodzi mi o to czy są jakieś taryfy bo tak to by mi żarło z kąta ale np, tak że 7zł miesięcznie w swojej ofercie ?

Opublikowano

Nie bierz Ace poszukaj Gio bo to samo tylko Gio jest tańszy i troszkę gorszy. No ale jeśli wolisz dać 300 zł więcej za 0,3 cala więcej i aparat 5 Mpx to pozdro xD

Orange ma ofertę smartfonową z jakimś tam transferem na miesiąc ;P

@UP Szybszy ;)

r718w5.png

Opublikowano

Nie bierz Ace poszukaj Gio bo to samo tylko Gio jest tańszy i troszkę gorszy. No ale jeśli wolisz dać 300 zł więcej za 0,3 cala więcej i aparat 5 Mpx to pozdro xD

Orange ma ofertę smartfonową z jakimś tam transferem na miesiąc ;P

@UP Szybszy ;)

Mniej niż 3 zł... hmm no to zaoszczędzi ^^

@DEFY !

394591421101183179764.jpeg
Opublikowano

Oki biore ace i będe się musiał dopytać o neta pzdr i dzięki ;) A kasa różnic nie robi bo dostane za 3zł :D

Opublikowano

Sam mam Ace i jestem zadowolony. Jedyny samsung który się nie psuje do tej pory .. Odpukać :P

d113e6bd9c03f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...