Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] NX

Amaaziing_x3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wchodzisdz na główną strone Combata. Logujesz się. Klikasz Charge i Mopay. Dalej poruszaj sie zgodnie z instrukcja.

Opublikowano

@UP

On nic nie mówi o DAOPAY (Połączenie telefonicze). Tylko o wysłaniu SMS poprzez MOPAY.

PAMIĘTAJ ABY DOKŁADNIE WPISAĆ NUMER ORAZ TREŚĆ SMS !! Już znam wiele przypadków co źle wpisało.

Opublikowano

Ok, wszystko przeszło pomyślnie ;^

ale powiedzcie mi jeszcze ,czy przez sms się opłaca ?

Za te nie całe 24zł jest jakoś 4,200 NX

A za chyba niecałem 32zł 5,400NX ... Opłaca się?

marihuana_synatura.png

By Mee ;**

Opublikowano

@UP

Niby dlaczego niebezpieczne? Ja wiele razy ładowałem i nie było żadnego problemu.

@TOP

Według mnie mimo wszystko się opłaca, sam ładuję tylko przez MOPAY, bo i tak mam telefon na doładowania, oczywiście są bardziej opłacalne metody, np. przelew, ale ta też nie jest zła.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

a ja mam pytanie takie

czy jak wpisuje sie swoj numer telefonu to trzeba na poczatku dac 0(jak tam siępodaje) i dalej swoj numer?

Jeśli mówisz o MOPAY to nie, nie daje sie zera przed numerem, normalnie wpisujesz numer.

Opublikowano

najlepiej jest kupić nx-y na allegro...;/ 16.400 za 64zł...przlewy i PSC się chowają...;) ja tylko tak kupuje...

ehh.:)

Opublikowano

idź do marketu i zapytaj się o paysafecard , bardziej się opłaca niż sms , sms to wtedy kiedy nie masz do wyboru innych płatności i to takie jakby ostatnie koło ratunkowe , ja osobiście używam Paysafecard i jestem zadowolony :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...