Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Problem z KBot

bykuxd231

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz wgranego net frameworka itp ? Ja też mam 64bit win 7 i wszystko dobrze mi działa.. :P

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

Do działania kbota/ibota nic dodatkowego nie jest potrzebne. Proponuję restart kompa.

Ewentualnie zrób nowe konto w windowsie i na nim spróbuj odpalić.

Opublikowano

Mi w tej sytuacji jedynie format pomógł. Próbowałem różnych sposobów typu:

-wielokrotny reinstall

- usuwanie wszelkich plików z kbota/ibota

-czyszczenie rejestrów

Spróbuj jednak ty - może Tobie pomoże?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

mam takie pytanie jak loguję się na kbocie tylko jak sprawdza licencję to pisze serwer licencji jest aktualizowany spróbuj później czy wy to też to macie

już wszystko ok

Fifa 14 :D

Opublikowano

I co nikt mi nie pomorze ?? Dzisiaj rano włączyłem kbot i sie włączył a potem się wyłączył ... i się nie chciał włączyć itd ... POMOCY !!!

New%20xd.jpg
Opublikowano

O Boże co wy pierdolicie o net framework... Jak by nie miał tego to przy instalacji wyskoczył by błąd, a jak nie to nawet na chwile by sie mu nie włączył. Zapewne samo kbot CC ci działa? Niestety nie zabezbieczyles PC i to jest tego wina masz wirusa który blokuje rejestr. Jest to dość częsty wirus, niewiem czemu właśnie oddziaływuje na kbota. Możesz spróbować przywrócić kopie zapasową jak najdalszą i moze zadziała, a jeżeli nie to pozostaje reinstal systemu, można jeszcze ratować sie programami naprawiajacymi Windows ale one są płatne i drogie. Napewno zwykle cclener tego nie zrobi. Tego wirusa nie wykaże antywirus bo on sie mógł już ulotnic a dziury w rejestrze pozostały. Miałem to samo i wgralem na nowo system, teraz sie włącza i wszystko działa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...