Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

20$Dollars2Surf - Rozmowa

dawobr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć chciałbym poruszyć temat owego Surfbara czy ktoś tutaj z obecnych korzysta z tego ? Ja obecnie tak i chciałbym porozmawiać z tymi co korzystają ;)

TEMAT MA SŁUŻYĆ ROZMOWIE A NIE REKLAMOWANIU.

Jeżeli ktoś nie wie jak zarabiać lub ma jakieś pytania to z chęcią pomogę na gg 11767281. Chciałbym jeszcze powiedzieć że Ci co nie wierzą itp niech zostawią to dla siebie.

Dziękuje

Weteran
Opublikowano

Po co masz siedzieć skoro włączasz baner i punkty same się naliczają ? Nic nie musisz robić..tylko włączasz komputer.

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Zbieranie samemu bez poleconych trwa pol roku jak nie rok. Zbieranie z poleconymi tez niema sensu bo gowniane zyski sa a oni sie ciesza ze zarabiaja na takich naiwniakach jak wy :)

0skarR0bak/Santrielmi3szk4 w P4czk0wi3 n4 ul.P0ln3j13 -.-

Opublikowano

jeżeli nie masz poleconych to nic na tym nie zarobisz.

Ktoś wyliczał że jeżeli miał byś kompa włączonego przez 24/7 to po 92 dniach uzyskał być 20$ czyli totalnie bez sensu gdyż nikt przecież nie ma włączonego kompa przez 3miechy po 24h na dobę.

Opublikowano

Nie prawda. W miesiąc możesz zdobyć max 10.000 tyś pkt a poleconych się zdobywa bo jeżeli twój polecony zdobędzie 100 pkt to ty dostajesz 10 % czyli 10.Wtedy tworzą się piramidy,polecony zaprasza poleconego i tobię też pkt lecą więc w miesiąc przy dobrym szczęściu (chodzi mi tutaj o 20$pass z gier) możez zebrać 20 $.Tylko wystarczy chcieć

Jeżeli ktoś nie wie jak zarabiać to pisać GG 11767281 pomogę lub jeżeli ktoś chcę zacząć zarabiać bo się opłaca to pisać

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...