Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Czy są . . .

Hurkie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam , mam pytanie odnośnie LC, są może jakieś hacki na globala?? jeśli tak to było by fajnie :) proszę o linki :)

Pozdrawiam

18706.png
Opublikowano

hehe o jakie lc ci chodzi dokładnie ??

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

tu masz działającego multi 100%

Witam

Przedstawiam wam MC do LC ;p

Wystarczy: przejść do folderu LC, w moim przypadku : C:\Gry\LC

Następnie przejść do folderu Bin, odnaleźć plik Nksp, utworzyć skrót do pliku.

Klikamy na skrót i właściwości, znajdujemy rubrykę element docelowy (C:\Gry\LC\Bin\Nksp.exe)

i po spacji , dopisujemy 4022 na końcu skrótu.

Powinno to wyglądać tak : C:\Gry\LC\Bin\Nksp.exe 4022

Sprawdzone na 777, Destiny, Ep2

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Do PL nie ma, jest xTrap niestety. Coś kiedyś słyszałem, że samego xTrapa idzie obejść, ale to baardzo trudne :)

10410.png

21363.jpg

20840.jpg

29688.png

13980.jpg

` Pokaż mi sens, a popełnię każde głupstwo.

Opublikowano

sa takie stronki z hackiem na gold...dalej jest taka ale juz niedziala bo odkryli ja xD ja dzieki niej mialem 1kkk + xD

Edit: oczywiscie mowie o LC PL

Opublikowano

sa takie stronki z hackiem na gold...dalej jest taka ale juz niedziala bo odkryli ja xD ja dzieki niej mialem 1kkk + xD

Edit: oczywiscie mowie o LC PL

Haha. I pewnie podałeś swoje passy. A póżniej konta nie ma. Ups.

1kkk to nie majątek. Ja też mogę Ci dać 1kkk za to, że podasz mi swoje passy na konto. A niektóre konto są warte 10kkk+, więc pomyśl.

Opublikowano

Haha. I pewnie podałeś swoje passy. A póżniej konta nie ma. Ups.

1kkk to nie majątek. Ja też mogę Ci dać 1kkk za to, że podasz mi swoje passy na konto. A niektóre konto są warte 10kkk+, więc pomyśl.

Omg lol dawalem pasy konta 1lvl i potem przenosilem kase...niejestem taki glupi jak ktos tutaj...
Opublikowano

Omg lol dawalem pasy konta 1lvl i potem przenosilem kase...niejestem taki glupi jak ktos tutaj...

No akurat podałeś konto z 1 lvlem.

A inni co nie mają pojęcia podają passy do swoich głównych kont.

I co?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...