Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomoc] Auto z T3(do 9000 boost)

kostek555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaki najlepszy wózek z t3 do 9000 bostów chodzi mi o : 911,lexus nowy z t3 , lamborghini murcielago poszukiwacz skarbów , alfa romeo , aston martin , carrera 911 s . Z góry dzięki za odp.. Licze na waszą pomoc .

Opublikowano

Lamborghini Murcielago najlepszy

Polecam też Porshe 911 Gt3 rs edycja policyjna. Masz w sklepie w grze

jLRw2A6.png

Opublikowano

zdecydowanie polecam lamborghini murcialego. Super autko jedne z tzw. ,,elitarnych wozów'' no i także ma bonus- treasure hunter<poszukiwacz skarbów> gdy zbierasz diamenty masz je zaznaczone na mapie.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Moim zdaniem to poszukiwanie diamentów nic nie daje chyba nic nie zbawi pojeździć i stracić te 5 minut na poszukanie all ale i tak polecam murcielago najlepsza furka w grze moim zdaniem :D

316b4wgcc5pk8.gif316b4wgcc5pk8.gif
Opublikowano

ale piszecie bzdury nie ma juz do kupienia porshe 911 gt3 rs, polecam ci kupno lamborghini ten do diamentow sam go mam i wyciaga 403 km/h polecam jeszcze porshe carrere s ma super przyspieszenie

Opublikowano

Porsche Carrera S bez gadania! Tego zakupu nie pożałujesz. Na idealnym starcie jesteś w stanie wrzucić 6 bieg (jest w nim 7 bieg) co odpowiada prędkością około 260km/h. Maksymalna prędkość samochodu - 398km/h (na razie tyle nim osiągnłem;). Nie żałuję ani trochę tego zakupu, polecam go gorąco.

Opublikowano

omg... kazdy wie ze murcielago jest za twardy w porownaniu do 911 gt3 rs i rtr-x...lubisz murcielago to kup, ale v-max bedzie slabszy niz w 911 i rtr-x i do tego jeszcze gorzej skreca, minimalnie lepiej trzyma sie drogi.

Opinia ogola na forach (bardziej ogarnietych, oficjalnych) to ze 911 gt3 rs i rtr-x sa na tym samym poziomie tutaj juz decyduje kierowca. Chwalicie sie predkosciami 398... gdzie moj rtr-x jedzie 413...

Kup 911 gt3 rs lub rtr-x.

A co do carrery to nie wiem czy jestescie slepi ale ewidentnie ona zamula na 7 biegu... powodzenia z takim autem

Opublikowano

Debilu wejdz do garazu: w prawym górnym rogu wcisnij na sklep i jest na 5 miejscu bestselerow...

Jak sie nie znasz na grze po co jakiego ***** tutaj piszesz?

Opublikowano

jezeli przeroslo Cie znalezienie samochodu to szkoda mi juz slow... jakos sam go wczoraj kupilem...

Opublikowano

Ja poradzę: Lambo Murcielago

Według mnie najbardziej optymalne, bardzo dobre prowadzenie,

dobre przyśpieszenie i speed.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...