Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] BAN !

Narutosx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam . Od razu na wstępie chciał bym zapytać gdzie sprawdze za co dostałem bana na konto ! ?

Wchodze dziś rano na konto a tam block ! Co Mam z tym zrobić . Miałem Famasa Germany, flashmine ladmine , adrenalina medicboc, k1, p90, Tar, RPG, Beretty itp . !I BANIK ! NIEWIEM ZA CO ! HELLO ! BY NAPISALI CHOCIARZ NA MAILA ZA CO BAN ! ALE NIC :/ HELP ME ! GDZIE PRZECZYTAM ZA CO DOSTAŁEM BANA ! ?/??????? ;/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up Spokojnie ! Ponad 2300 Graczy znów dostało bana , ja też . Też miałem dobry ekwipunek i 100 dni gold premium! Więc nie żołądkuj się tak . Za co dostałeś Bana sprawdzisz na e-mail'u , nie przejmuj się bo e-mail od nich przychodzi zawsze z kilku godzinnym opóźnieniem , a jak się dowiesz za co bana dostałeś to pisz ticketa . Może Ci odblokują konto . :)

test_n10.jpg

Opublikowano

@up Spokojnie ! Ponad 2300 Graczy znów dostało bana , ja też . Też miałem dobry ekwipunek i 100 dni gold premium! Więc nie żołądkuj się tak . Za co dostałeś Bana sprawdzisz na e-mail'u , nie przejmuj się bo e-mail od nich przychodzi zawsze z kilku godzinnym opóźnieniem , a jak się dowiesz za co bana dostałeś to pisz ticketa . Może Ci odblokują konto . :)

Dzięki . Napisałem już ticketa. Na wszelki wypadek ! ;p A wiesz co ? Ja jakieś 2 godzinki temu kupiłem doładowanie 3x za 20 zł ;/ na premke i struj dla meda ;/ I teraz musze to doładować na kuzyna konto ;/ najwyżej odda kase ;p

Account Status: Blocked !! :/

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Konta nie odzyskasz. Ja nie hackowałem, wydawałem na g1 / premki i dostałem bana za ten komunikat Third Program Detected, a nawet nie używałem hacków -.- To jest masowa banówka pewnie i świetny sposób na hackerów, który się nie sprawdził, bo pobanowali niewinne konta. Ale spróbuj napisać ticketa, może coś da.

Opublikowano

moje eq :AI-AW

Lease Remaining: Expired

84.jpg

SSG

Lease Remaining: 2 day(s)

102.jpg

Extra Clip A

Lease Remaining: 2 day(s)

198.jpg

Tar-21

Lease Remaining: 3 day(s)

78.jpg

P90

Lease Remaining: 4 day(s)

wr_placeholder.jpg

[WR]Kamikaze

Lease Remaining: 5 day(s)

89.jpg

RPG-7

Lease Remaining: 5 day(s)

wr_placeholder.jpg

[WR]German FAMAS

Lease Remaining: 7 day(s)

71.jpg

Dual Berettas

Lease Remaining: 12 day(s)

94.jpg

Adrenaline (PX)

95.jpg

Flash Mine (PX)

98.jpg

M14 Mine (PX)

422.jpg

Crosshair 4 (PX)

80.jpg

K1

Lease Remaining: 25 day(s)

wr_placeholder.jpg

[WR]Javelin

Lease Remaining: 29 day(s)

99.jpg

Medic Box (PX)

Lease Remaining: 42 day(s)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość Lord Loginus
Opublikowano

Bana można dostać bo GM czasem się pomyli tak właśnie miałem ja ale mnie na szczęście odbanowali po 3 dniach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...