Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MagicWizards[Zapowiedź] - 20slotow [magia] 3 zamki! Wybierz swoja strone![RP]

Hubcik99

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 90
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nick:dawidss

coś o sobie:Gram w minecrafta od wersji 1.4 Jestem opanowanym graczem bylem adminem na innych serwach mialem nawet wlasny jednak tera szukam serwao tematyce wojnyi maggi i wlasnie znalazlem ten serwer wieciej niebede pisal o sobie poznacie mnie na serwie :D

strona: zli

Opublikowano

Nick:ZiomalZiom

coś o sobie:Lubie minecraft i Grać na sewach RP i Survial.wieczne jestem na kompie.xDD

strona[zli/dobzi]:dobzi

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Nick: Sakuner

coś o sobie: Gram w Minecrafta od wersji 1.4, (mam premium) bardzo polubiłem tą gre i uwielbiam budować, bawić się mechanizmami z redstone, głównie pistonami.

strona[zli/dobzi]: źli

:)

Opublikowano

Nick: Kordian998

coś o sobie: Jestem Kordian, dla kumpli Kordian, a dla nie kumpli PAN KORDIAN! Nie chce mi się pisać dużo czy cos ale lubie serwery tego typu i chętnie zagram.

Opublikowano

Nick: CieplutkI

coś o sobie: yy dużo jem chleba

:)

strona[zli/dobzi]: zli... ey jak sie pisze zi ale ...

Opublikowano

Nick: Helu

coś o sobie: Jestem ogarniętym graczem i chciałbym zagrać na tym serverze, ponieważ było by to dla mnie coś nowego ;>

Opublikowano

Nick:Misiek2025

coś o sobie: Lubie grać w mc,Bardzo lubię modować :) tylko nie XRay itp. tylko takie tam mody na singla.

Strona: Dobzi

THX ;D

"Ogień topi lód, ale woda gasi płomień"

Opublikowano

Ha, ha ha! Brawo za screena!! Admin Psychopata czy cos takiego mówi do mnie "Zamknij się cioto" hahahah Taki z niego frajer, że myśli mam moda moge wszystko. Okej SERWER DO DUPY. Aha i admin dał mi bana za to, że mu powiedziałem, że nie może mi tak mówić hahaha dobra. NIE POLECAM!

Opublikowano

Podanie, które mozna juz tu zlozyc:

Nick: bogzabojca

coś o sobie: Lubie grać w minecrafta, cs'a and tego no yyy Lol'a. Gram w nogę i chodzę do szkoły :)

strona[zli/dobzi]: Wybieram strone Zło gdyż lubię grać postacią mroczną w grach RPG ;)

Opublikowano

Nick:SoliderPL

coś o sobie:mam na imie kamil gram w mc juz 8 miechów kontekt ze mną na skype kamil metin2

strona[zli/dobzi]:zli

ogólnie to.... Bagno

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...