Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] VIP- Ban

skiba199

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko. Może było wiele takich tematów no ale ja nie znalazłem. Mam zamiar zakupić VIP'a od GA i mam pytanie: czy jeżeli będę grał na nowym koncie to jest możliwość żeby mi zbanowali to normalne? Czy VIP działa na Windowsie 7 64Bit?

Opublikowano

VIP od GA z tego co pamiętam działa na 64 bitach, co do banna to nexon banuje wszystkie konta więc stracisz także to główne

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

jeżeli bd grał na nowym koncie i pierwszy raz to dostaniesz tylko na to na którym hackowałeś... Zrozumcie w końcu że bany na IP, czy hardware sa dla 'veteranów' hacków, modów itp...

ehh.:)

Opublikowano

Dobrze ale mi nie chodzi o bana na IP tylko ze jak mam to swoje konto 2lt3 to czy dostane na nie bana jeśli będę hakował na nowo zrobionym.! :angry:

Nie chcę stracić moich permów! <3

Opublikowano

Powiem ci na moim przykładzie. Mialem konto głowne i dodatkowe. Gralem na hackach na dodatkowym i po tygodniu dostalem bana na wszystkie konta. Jeżeli chcesz grac na hacku to na innym kompie.

Wiec jeżeli bedziesz hackował na drugim koncie na jednym kompie to bana dostaniesz na wszystkie,

beznazwygr.png

Opublikowano

Hmm.

I tak istnieje szansa, że dostaniesz bana. Zrobia ci skana i po tobie. Ważne na jakim hacku chcesz jechac. Jeżeli na telekilu to bedziesz musiał zmienic adres MAC i usunąc wszelkie ślady po hacku, bo ktoś cie napewno zaraportuje.

Idz np. do kolegi na kompa i tam zainstaluj combata i tam jedz na hacku. Wtedy masz 100% pewności ze na głowne konto nie dostaniesz bana, chyba ze sie na nie na tym kompie zalogujesz.

beznazwygr.png

Opublikowano

Jeśli masz zamiar grać na GA to tak:

Dostaniesz na perma bana na konto, na którym hackowałeś (0 szans na unbana)oraz możesz też dostać bana na MAC, czyli na jakby na wszystkie konto ale da się zmienić adres karty MAC i będzie mógł grać od nowa.

Opublikowano

A ja takie pytanie mam, czy vip hack od GA pójdzie na win7 32-bit? ;)

Tak pójdzie ci GA dziala na win xp vista i 7 na wersjach 32bitowych i 64bitowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...