Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] PBDO stronka...

cinus1324

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może coś aktualizują lub coś ustawiają..

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

To ze nie dziala to wiem ... Dziwi mnie tylko ten komunikat jak chce na stronke wejsc... Nie wiem czy u wszystkich jest taki sam? www.pbdo-bot.com

Wczesniej jak byla aktualizacja strony bylo zupelnie cos innego

Opublikowano

może darmowy hosting www im się skończył i trzeba zapłacić a kasy za pbdo bota już nie ma ;D. Nie no coś ze stroną mają, może jakieś prace, zaczekaj do jutra, może już normalnie będzie :)

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

moze maja juz ostatnie poprawki wszystkiego przed wydaniem nowej wesji bota;d i cos majstruja i dlatego sa offline:) spoko nieraz juz stronka znikala i za kilka dni znowu dzialala:) jak dla mnie to razem ze strona ruszy pbdobot:)

Opublikowano

Twórcy pbdobot'a chyba nie stają na wysokości zadania, nawet kiedy serwer licencji był online to sam bot nie działał (hero is null itp.)

Opublikowano

no tegomoze i nie ogarniaja za dobrze za to sam bot dziala bardzo dobrze;d o ile dziala;d ale badzmy dobrej mysli;d bo to chyba najlepszy bot do do moim zdaniem a testowalem jzu chyba wszystko

Opublikowano

ja nie mialem okazji dluzej go przetestowac zaledwie pare dni i wylaczyli... trzymam sie tylko opini innych... ale dla mnie ibot i kbot tez najgorsze nie sa... najlepiej samemu grac :) ale dobrze jest sobie co jakis czas pomoc bocikowaniem ;)

Opublikowano

chodzilo dzis ale znow ani stronka ani bot nie dziala... jak tak ma byc ciagle to dzieki bardzo... mam nadzieje ze poprawia i troche polata...

sorki... wczoraj chodzilo :)

Opublikowano

jak cos to stronka dziala ale wchodzi sie na nia przez google i przez error... z bota nie laczy.. nie wiem czemu ale jest jeszcze pare bledow... mam nadzieje ze szybko naprawia.....

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...