Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać jest najdroższa?

m2xd1234

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o realne pieniądze. Jak bym chciał sprzedać postać. Podajcie mi od najdroższej do najtańszej (nie w grze, tylko np. na allegro), bo chciałbym zarobić sobie trochę pieniedzy.

Opublikowano

Wszystko zależy jaki bd lewel eq itp. Lecz polecam zrobić bodego bo najszybciej wbijesz lvl ;)

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Nie zgadzam się z upami.

Jeśli chesz mieć postać pro pvp to najdrożej kosztuje sura wp.

Aby zobaczyć opis kliknij Spoilera !!

Życie to bułka z dżemem, jak coś nie pasi to robisz nową.

Nazywam się...

GhostE

Elitarny członek do spraw specjalnych.

S.Z.K.O.Ł.A - SPECJALNY ZAKŁAD KARNO - OPIEKUŃCZY ŁĄCZĄCY ANALFABETÓW

Szkoła to też CS.

Dyrektor - HeadAdmin

Nauczyciel - Admin

Uczniowie - Gracze

Ściągi - Cheaty

Klasy - Serwery

Dzwonek - zmiana mapy.

Opublikowano

wg. bodziak , ale to każada postać może być droga tylko musi mieć dobre eq , skille noi oczywiście lvl i biologa :D

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Wojownik Body 35 poziom, bojowiec, eq pod drop, skille pod drop warty ok 300 złoty za to Ninja 60 - 70 poziom warty 300 - 400 zł. Najdroższa postać to Wojownik Body.

Opublikowano

Najwięcej wezmiesz za wojów Bodziak i Mental jeśli masz dobre skille na Wp też można wyciagnąć..

Motocykle :*

Mój ustrój..

Mój wybór..

Moje życie.

Gdy zakładam kask... Zaczynam patrzeć inaczej na świat..

Opublikowano

woj/sura/ninja/szaman napewno bo codziennie przeglądam allegro z kontami. Racja najmniej jest szamanow ale szaman gdyby mial 2 skile P i full eq wybonowane+9 jest mniej warte niz body lub wp ze 2 skilami na G

Opublikowano

Najtrudniejsze postacie takie jak sura bm i szaman healer to sa najdrozsze. Dobrze prowadzone ze skilami i eq sa warte ladne tysiace

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Ostatnio wiele ludzi zaczeło grać Surą WP ponieważ zaczeły być dobre w PVP.

Ale sądze że najwięcej dasz za Ninje Archera....

To oczywiścię tylko moje zdanie ;p

Zbieram Like'i

Opublikowano

Najdroższą postacią jest Wojownik Body.

Tak na razie jest i chyba tak zostanie. :P

Również to zależy od eq, jeżeli woj będzie posiadał stala +9 z pięknymi bonami oraz KD warty jest nawet z 3 tyś. :)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Nie sugeruj sie wypowiedziami osob ktore wbily max 30 lv i krzycza ze body najdrozszy bo "Ałra" droga i maja ja na eM 1 :< W grze drogo, a na allegro juz nie:) A pozatym cale allegro zasypane bodymi jest i ni ma komu kupowac;)

Szaman Smok/heler/Archer/Bm takie postacie sa unikalne i zawsze beda najdrozsze:)

Po pierwsze zalezy od serwera :) jesli chodzi o najnowszy to nie mozna okreslic ktora postac najdrozsza ale przykladowo za szamana smoka 75lv( zwykly buff skile m, ) wezmiesz 500zl , a za bodziaka bez eq ze skilami na m juz mniej :) Zalozmy taki heler 80 lv - 600-700zl ( bez eq biolog klatwy-pam , skile m lub g ) . A bodziak z takim samym lv z full eq pobonowanym bedzie kosztowal tyle samo co ten heler,

wszystko co "dobre" jest w cenie :)

Próba uargumentowania czegokolwiek idiotom, jest równie podstawna jak mówienie garbatemu by się wyprostował

29 pkt ostrzeżeń <3 Jedziemy do 100

NIE GRAJ TO CI ZASZKODZI.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...