Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co Wybrac

Crash152

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dzis chcialbym byscie mi poradzili co lepiej oplaca mi sie zrobic .

A wiec tak Posiadam Bardzo dobrego mentala na Serwerze Balmora.pl , dostalem za niego oferte wojownika bodego 75 lvl na s5 astral z EQ pod DT 5 bonow . Skile : P g1 g1 m8

Posiadam takze swoja sure na s7 Almanach 42 LvL Skile g1 m8 Eq FMS +9 15 um kd +4 , Wyzywka +9 10 luda itd

I teraz Moje pytanie brzmi czy lepiej wymienic sie za ten s5 czy na s7 Wbic skile na surce do P ( Zezwojowac z KASY za eq mentala)

Opublikowano

Taka oferta za Balmore może i jest fajna . Ale co z tego jeśli Cie koles zrobi w konia ? Myśl o tym , ze team Balmory nie bierze odpowiedzialności przy wymianach . Ale ja jeśli miałbym takiego mentala to grałbym nim :) Gra tą surą Ci sie znudzi , poniewaz jest to stary swiat i graja na nim już wysokie lv :) Ja wybrałbym mentala na PLu , albo został na Balmorze :)

Staram się pomagać w tematach związanymi z grą Metin2 , ponieważ przez lata gry dowiedziałem się bardzo dużo o grze .

Więc jeśli chcesz aby na mojej twarzy pojawiał sie uśmiech , kliknij " Lubie to " mobilizuje mnie to do dalszej pomocy wam ! :)

Gram/łem na serverach typu :

- Tiveria

- Balmora

- Metin2.PL s3 ,s4 , s8 , s26

- Metin2.SG 35lv , czytam sobie ku :)

- Metin2.US

- Wiele wiele innych serwerów , wymieniłem te , na których na prawde coś osiągnąłem ponieważ grałem na wielu innych , które po tygodniu niestety padały .

Nie znam sie na tworzeniu serverów , lecz mam pomysł na idealny Dedyk , hard ! Który myslę, że by się spodobał :)

Jeśli masz jakieś pytanie , pisz smiało na PV :)

Wyedytowane przez AceBoy

Opublikowano

Mental na Balmorze tez mi sie nudzi dlatego mysle nad jego sprzedaniem . Koles nie zrobi w konia znam go bardzo dobrze pozatym administracja bedzie przy tym i jak cos pojdzie nie tak oddadza mi cale eq :)

Opublikowano

CZłowieku, wymieniaj się za tego woja na PL'u nawet się nie zastanawiaj..

Members | ProUser | Gold Member

Opublikowano

Wiesz taki woj warty 500 zl a jak liczylem eq z balmory na yangi i yangi za 10 zl 100kk to wyszlo mi ze konto na balmorze warte kolo 1 kola - 800 zl

Opublikowano

Bierz tego wojownika bodego jak mówisz że ktoś ci oferował, taka postać jest warta wiele więcej niż postać na priwie

Po za tym jak postać ma dobre skille to jest rulez ponieważ skile u bodego wbić nie jest tak łatwo (tzn. tak tanio)

Dlatego ja brał bym bodego. Polecam postać :)

NIE MA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...