Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zmiana waluty

roseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, w pakietach mam do kupienia w euro, jak zmienić na plny? BP mnie olewa jak piszę, każą czekać jakby nie potrafili od razu zresetować mi waluty. Samemu mogę coś zdziałać?

Pozdrawiam

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

Zależy w czym chcesz zapłacić.. :P A w jakim języku masz menu uridium i gdzie mieszkasz :P ?

We are Anonymous...

We are Legion...

We do not forgive...

We do not forget...

Expect Us...

Opublikowano

tak, ale jak najadę na to euro to jest napisane że premka srebrna 128zł kosztuje, a w plnach 75zł, więc nie mam zamiaru przepłacać

Opublikowano

Tak Twoja logika.

"Chce kupić sobie Nissana 350z ale nie chce przepłacać i chcę dać 150zł za nówkę z salonu, jak to zrobić"

Ew. może ktoś z euro na koncie zapłacić a Ty mu po swojemu z Twoim przelicznikiem zapłacić ^^

Opublikowano

Tak Twoja logika.

"Chce kupić sobie Nissana 350z ale nie chce przepłacać i chcę dać 150zł za nówkę z salonu, jak to zrobić"

Ew. może ktoś z euro na koncie zapłacić a Ty mu po swojemu z Twoim przelicznikiem zapłacić ^^

twoja Logika, ogarnij się to może będziesz lubianym modem

Opublikowano

@up

Mylisz się ;) napisałem do nich dziś wieczorkiem i od ręki zmienili z euro na plny, więc jest takowa możliwość, dzięki wszystkim

do zamknięcia

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...