Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak zmienić kolor wyświetlanej nazwy nowej broni!?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie po to Szykra intensywnie nad tym myślał (aż 15 minut) aby Ci to teraz ot tak dać. Non-pub to non-pub, skoro autor nie publikuje to raczej tego od nikogo nie dostaniesz.

P.S. Życzę owocnych efektów rozkminiania roota

Koniec z MPCForum.pl i ogółem z metinem

:D

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

no i root rozkminiony :)

"Odwiedź nas kiedyś na draenor.pl

Pozdrawiamy :)

Team Draenor.pl" zawartosc tego pliku o.O

sry za odkop ale moze dowiemy sie jak to zrobic ;)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

hehe ze wam sie chcialo tyle bawic z tym rootem ;)

ale jak to powiedzial hooltras wczesniej czy pozniej bedzie to na epvp

to ja powiem ze wczesniej czy pozniej bedzie to na mpc:)

dzis juz pozno widze ladnie najebane "czegos dziwnego"

jutro na spokojnie sie zobaczy caly client od 0

ale client lepiej zabezpieczony niz ten od nevrasta albo poprostu root najebany a czyta z czego innego ;)

QmxvbmR5blhfX19ldW5lX19fNTI0X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19ub25lLnBuZ19fXzhfX19ub25lX19fMDAwMDAwX19fc29sbw==.png
Opublikowano

Wiesz, root jak root, nie wiem co Ty tam "dziwnego" znalazłeś. Poza tym, jakie Ty widzisz w nim zabezpieczenia? Jak dla mnie to jedno z pytajnikami w nazwie i nic więcej xD Tak jak już pisałem, cały wysiłek Szykry trwał aż 15 minut a wasze poszukiwania trwają już ponad miesiąc. Owocnych poszukiwań ;)

P.S. Trochę nie na czasie jesteś bo przy kalimdorze to ja już nic nie robiłem ;d

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

kalimdora czepilem sie raz wypakowalem monster3 itp i zobaczylem ze wszystko juz bylo

zabezpieczenie takie widze tu ze jak sobie wejde do locale.py to jakis dziwny "kod" :)

taki sam w niektorych plikach, moze jutro sie cos zdziala(dzis) a jak nie to napewno

ktos kiedys musi ;)

Opublikowano

Dawaj część tego kodu, pośmieję się ;)

btw, w monster3 są zombie i gnole więc nie wiem po co to rozpakowywałeś

sunp.png

Sygnatura wykonana przez

Isuribi aka Amelka.

Opublikowano

spokojnie spokojnie :)

nie bez powodu nazwalem to "kod"

posmiejemy sie razem

tylko szkoda ze szykra to robil bo za jego generator wpisow naprawde szacun :)

@MD5 Hash

juz wiem czego sie czepic ;) do jutra ;*

Opublikowano

Śmieszy mnie wasza chęć do kopiowania czyiś pomysłów :) Wymyślcie w końcu coś sami, albo szukajcie tego na własną rękę

Opublikowano

Forum jest od tego by zadawać pytania, Dziękuję bardzo za wszelaką chęć pomocy z waszej strony, napisałem już to sam :)

235761444056892195480.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jak chcesz pastor uitooltip.py to napisz na Pw, dziś mnie zaciekawiły statystki na tym serwerze i zrobili to tak jak myślałem, czytając całą stronę urllibem. Do DT używają komendy cmdchat() z questa co 1 sekundę, nieoptymalnie w chuj..Ale sami zrobili więc zawsze jakiś szacun za pracę jest. A co do tych podświetleń broni to trzeba nie mieć oleju w głowię jak w uitooltip.py jest zmiana koloru z normalnego na złoty gdy przedmiot posiada bonusy.. ;x

50596142255057180250.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...