Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WOW

kondziu7

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pobrałem World of Warcraft oraz Cataclizm . Podstawowym serverem jest chyba global ale tam będę mógł grać do 20 poziomu na screenie widać aktualną wersje gry . Na jakim serverze moge grać ? Prosze o jakąś strone servera albo realmlist w CODE tak żeby działało ; )

W wowie jestem Świerznka więc prosze o wytłumaczenie krok po korku

Nowy obraz mapy bitowej.bmp

3007.jpg
Opublikowano

No to tak. Jezeli chodzi Ci o serwery globalne to po zalogowaniu bedziesz mial wybór. Osobiscie polecam Burning Legion. A jeżeli chodzi o serwery prywatne to możesz grać od patcha 4.0.6a ponieważ nawet jak masz wersje 4.3 to po pobraniu launchera serwera bedziesz miał wersje 4.x.x w zależności od serwera. Na serwerach poniżej patcha 4.x.x nie możesz grać. Podesle Ci adres najlepszego serwera cata na pw.

simply.4557.gif

Opublikowano

Dlaczego odpalasz przez monster wowa, jeżeli masz realmlist wow freakz? Nie dziwi mnie w tym wypadku błąd, ściągnij launchera serwa wow.freakz.ro

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

chodziło mi że mam tylko jedną linijke ...

Głupi nie jestem już poradziłem sobie sam .

Na pewnym forum było napisane żeby usunąć wszystko z realmlist i wkleić jedną linijke, po wklejeniu całośći tylko ze zmianą strony servera wszystko działa .

Do zamknięcia .

3007.jpg
Opublikowano

chodziło mi że mam tylko jedną linijke ...

Głupi nie jestem już poradziłem sobie sam .

Na pewnym forum było napisane żeby usunąć wszystko z realmlist i wkleić jedną linijke, po wklejeniu całośći tylko ze zmianą strony servera wszystko działa .

Do zamknięcia .

Ależ ty odkrywczy, połączenie ip globala + prywatnego = mieszanka wybuchowa ;D

simply.4557.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...