Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Spis Stron gdzie można zakupić minecraft! [PŁATNOŚCI] [GŁOSY]

BR3NDzik

GŁOSY  

331 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakiej stronie polecasz zakup minecraft?

• minecraft.net
      173
    • allegro.pl
      86
    • kontagier.pl
      38
    • fabrykakluczy.pl
      12
    • key24h.pl
      7
    • klucze24h.pl
      6
    • thepowerlevel.com
      3
    • mmo-cards.com
      4

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 92
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MMO-CARDS.com

Tam jest najlepiej bo najtaniej

Cena tam wynosi tylko 31 zł a na minecraft.net 87 zł a na innych nawet 100zł w górę

Pozdro...

1377531174-U173186.png
Opublikowano

No i gwarancja jest, bo sprzedawcy na allegro to nie mają żadnej:

(z tłumacza)

Co się stanie jeśli mam zły kod?
  Każdy kod otrzymamy, sprzedaży i dystrybucji jest ważny. Niestety, błędy w transmisji zrobić pojawiają się od czasu do czasu, a my z wami, aby rozwiązać wszelkie problemy jak najszybciej. W prawie wszystkich przypadkach "zły kod" raportu, to z powodu nieprawidłowej wprowadzania danych - albo od nas do Ciebie lub od Ciebie na stronie internetowej. Ponieważ mamy zachować wszystkie tytuły w-domu przez 30 dni po wysłaniu Ci kod, będziemy szczęśliwi, aby sprawdzić kod dla ciebie, czy powinieneś napotkać żadnych trudności.

Chyba 30 dni rozumiem z tego, więc i tak dużo.

Osiągnięcia:

achievement.gif

Opublikowano

Polecacie Fabrykakluczy.pl? Ja chcę tam kupić, ale jakie wy macie opinie o tym sklepie?

| Pijawka I | Pijawka II | Pijawka III | MPC User I | MPC User II | MPC User III | MPC Member | MPC Member II | ProUser | MPC Member III | MPC Team | Postmaker | Postwriter |

Opublikowano

Ja tak jak up, zastanawiam się nad

Klucze24h.pl

ktoś tam kupował? Nie wygasł gift code?

Ja kupowałem i mnie oszukali tak jak w 1 poscie na gorze.. wysłałem kase i nie dostałem GiftCoda a potem blok na gg nie polecam.

Kliknij na obrazek jeśli Ci pomogłem. ;)

6dcf2c73e6c1f52a43720e43adef3352.jpg

Opublikowano

Polecam kontagier, kupowałem jak jeszcze było za 40zł i nie oszukali.

pozdro

l KidModerator minecraft.MPCforum.pl l

• 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ja nie polecam allegro , niby można taniej kupić , ale gdy dałem 40 zł(stara cena) wszystko śmigało i nagle po ok 3 miesiącach pisze User no premium.. -.-

Kontagier (ich profil na allegro) odpisały mi że niby nic od nich nie kupiłem ..

44088190874225011261.jpg

Minecraft

Metin 2

Team fortess 2

Battlefield Play 4 Free

Opublikowano

Na stronie KontaGier nie ma już kluczy. Key24 nie mogę skontaktować się ze sprzedawcą. Czy istnieje jeszcze jakaś strona, która sprzedaje kody do Minecrafta? Prócz tych zagranicznych.

Opublikowano

Na stronie KontaGier nie ma już kluczy. Key24 nie mogę skontaktować się ze sprzedawcą. Czy istnieje jeszcze jakaś strona, która sprzedaje kody do Minecrafta? Prócz tych zagranicznych.

Sprawdź fabrykakluczy.pl. Tam powinni mieć. ;)

Opublikowano

Sprawdź fabrykakluczy.pl. Tam powinni mieć. ;)

Teraz właśnie sprawdziłem i aktualnie nie mają. A z Allegro nie będę kupował, bo tam aż roi się od złodziei.

Opublikowano

Najbezpieczniej z minecraft net, jednak można też na allegro ale może być ryzyko zablokowania.

Ja zamówiłem rok temu na allegro i dalej gram ;).

Opublikowano

Jeżeli znacie jakieś stronki, które sprzedają gifty to prosiłbym o podanie. KontaGier odpadają, ponieważ nie mają już niby od kilku miesięcy. Key24 kontakt ze sprzedawcą jest niemożliwy. Klucze24 też mają braki. A Allegro odpada.

Opublikowano

Kupiłem na allegro wszytko śmiga , klucz dostarczyli bardzo szybko jestem bardzo zadowolony a cena to tylko 68zl .

Nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

@up poco ci mc na steam ktory laguje kompa jest do dupy ciagle sie aktualizuje? Z tych wszystkich clientow czy jak to sie nazywa najlepszy jest orgin bo nie laguje

@topic polecam allegro 20-30 zl i jest key . Bieda w kraju a wy keye za 80 zl kupujecie gratulacje inteligencji

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...