Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Problem ORIGIN !@!@

nodi7171

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

odświeżam bo nie mam czasu !

dodam że mam nowy dysk . i komputer ma tylko windowsa i podstawowe sterowniki . więc może brakuje mi jakiegoś programu do obsługi ?

Opublikowano

yy odświeżam DAJE PIER**** LAJKA NAWET ITEMA W TFIE NAWET METAL W TFIE 10 zł Paysafecard tylko DO KUr**** NĘDZY POMOCY ! W GOOGLE NIE MA

ODŚWIEŻAM POTEM USUNE TE POSTY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ZAPŁACE ZA POMOC !!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Przepraszam za moje zachowanie . po prostu jestem antyspołecznym rasistą dotego łysym . mam 16 lat i hormony mnie rozsadzają . i w dodatku wydałem 90 zł w empiku na gre . tylko dla multiplayera . a po 30 próbach instalacji nie byłem nawet w 1/10 więc wkurwienie w pełni zrozumiane . dziękuje za logiczne myślenie kolegi i papa !

Opublikowano

Mój temat. Napewno ci wejdzie. Bo to się pojawia każdemu. Mnie to też wkurwiało. Aż wkońcu znalazłem jak to zrobić. Nawet jeżeli ci się załaduje to się zalogujesz a jak wprowadzisz klucz to i tak dupa bo ci napiże że klucz nie wchodzi. Zrób moim sposobem a napewno zadziała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...